2777
2789
عنوان

وقتی از بچه تون عصبانی میشید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 132 پست
اره من منم‌اگر یه سیلی دخترمو بزنم افسردگی میگیرم و بغض میکنمو خودمو لعنت میفرستم دیگه خودمو میزنم ...

راست میگی باز از عذاب وجدانش راحتم شاید همین کارو بکنم

نخندید بهم اما همه راه هارو بغیر از این امتحان کردم

پسرم خیلی شلوغه

مامان یه پسر کوچولوی خوشگل هستم خدا بعد ۵سال سختی فرشته کوچولومون بهم داد🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ۱۰ بار ببینی رفته کنار پرده و اونقدر میکشه که پرده از جاش در بیاد، واکنشت چیه که دیگه تکرار نکنه ...

من با وسیله خونه شوخی ندارم یا میزنم تو صورت خودم یا پس گردنی یا نشگون میگیرم ازش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دست خودم نیست شیطونه خیلیییی مجبورم تنبیهش‌کنم اما دستم‌به زدن خودش نمیره خودمو میزنم فک خودمو می ...

یا پنج تن ول کن بابا منم ملی کثافت کاریای بچمو تحمل میکنم و ی وقتام داد میزنم بدحور بنظرم داد بزنی بهتره تا خودتو بزنی 

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
من با وسیله خونه شوخی ندارم یا میزنم تو صورت خودم یا پس گردنی یا نشگون میگیرم ازش 

ولی من وسایل خونه برام مهم نیست. یعنی بختطرشون معمولا دعوا نمبکنمش. دنیا دو روزه بابا

اگر ۱۰ بار ببینی رفته کنار پرده و اونقدر میکشه که پرده از جاش در بیاد، واکنشت چیه که دیگه تکرار نکنه ...

خب من بدم یماد خیلی خرکات کنه مثلا روسری کسی بگیره بگه بدش من سرم کنم.و یبار انجام داد بعدش که مهمون رفت بهش گفتم یبار دیگه ببینم روسری کسی ازش گزفتی من میدونم باتو با صدا بلند گفتم مونده یادش،قلقل بچت بیاد دستت دختر بزرگ‌من دوسال هفت ماهشه اگه انگشتم بگیرم سمتش دیکه میترسه ولی انقد خودمو کنترول کردم ریختم تو خودم که دارم منفجر میشم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
بخدا جواب نداده 

اگه تنبیه و تشویق و متوجه میشه برای رفتار خوبش جایزه درنطر بگیرین و تشویقش کنین اگر تنبیه ومتوجه میشه از علاقه هاش به بازی یا برنامه مورد علاقش مطلع بشین و از برنامه یا بازی مورد علاقش چند روزی محرومش کنید و بگین که بخاطر کدوم رفتارش این واکنش وانجام دادین

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱
ولی من وسایل خونه برام مهم نیست. یعنی بختطرشون معمولا دعوا نمبکنمش. دنیا دو روزه بابا

والا الان همه چیز گرونه چیزی خراب بشه نمیشه بخریم.کی گفته دنیا دوروزه اشتباه نکن مواظب وسایلتم باش بچه بزرگ میشه ولی بودجه دیگه نمیاد وسایل از نو بخری

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
من قهر رو امتحان کردم  اصلا نمی‌فهمه قهر چی هست بعد موضوع ناراحتی رو زود یادش میره میبینی قهر ...

خب شاید سنش کمه برای این روش

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
خداوکیلی راست میگی؟ یعنی با سیخ میزنی؟

والا میزنم ...البته خدارو شکر الان کمتر میزنم چون قرص آرامبخش گرفتم میخورم ... بچم پیش فعال شدیده خیلی حالم بد میکنه شبا تا ساعت 4صبح بیداره واقعا کلافم کرده ....البت اول ماهکه پول هست بیشتر کباب میگیرم آخر ماه که نیست باهاش بچه میزنم...😂

ببین کوچیک باشن فرق میکنه من دخترم سه سالش بود زد ال ای دی شکوند گفتیم جهنم بچه هست اما الان بزرگ هستن پسرم تو ۱۲ دخترم تو ۱۰ دیگه باید متوجه بشن چه کاری نباید انجام بدن من بیشتر باهم دعوا می‌کنند دخترم هم یه گل دارم هی اون و پرت میکنه 😂😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
راست میگی باز از عذاب وجدانش راحتم شاید همین کارو بکنم نخندید بهم اما همه راه هارو بغیر از این امتح ...

اگر نمیتونی عصبانیتتو کنترل کنی همینو امتحان کنی باز بهتر از کتک زدنه بچه اس😢

خدا جونم زودتر سواری بخریم😍متاسفم.منو ببخش.سپاسگزارم.دوستت دارم
مارا هم میزد با کفگیر قلب مون درد نمیگیره تازه تعریف میکنیم میخندبم 😂😂

منم مامانم اصلا مارو نزده اما بی توجه بود قهر میکردیم انگار نه انگار دوس داشتم میزد اما بعدش بغلم می‌کرد از دلم در می‌آورد