2777
2789
عنوان

عروسی یه فامیل دور دعوتم دو تا لباس دارم کدوم خوبه+عکس لباسم

| مشاهده متن کامل بحث + 13081 بازدید | 96 پست
چقد شصت پات چااقه🤣

مرسی برعکس خودم چاق نیستم چربی اضافه ندارم یعنی 😀😀

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم یه همچین کمر بندیه...به نظرم حریر آزاد بمونه بد بشه اگه کمرت باریکه یه کمربند سفید بزن خیلی خ ...

کمربند دارم باید امتحان کنم ممنون

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
اتفاقا بنظر من که این سفیده با یه اندام خوب و یه آرایش شیک خیلی خوب میشه

ممنون یکم دلم گرم شد از کامنت شما اخه خدا رو شکر هم هیکلم رو فرمه و لباس ها دامن شون کیپ هست و چهره خوش آرایشی دارم فک میکنم همین کرمی اوکی هست

ممنون دوستان همون کرمی اوکی شد حالا شاید یه تغییراتی بتونم بهش بدم کفش کرمی پاشنه سیزده هم دارم دیگه لازم نیست پول رو کفش هم بدم فقط هزینه آرایشگاه میدم🤩 همینجوری هم کلی هزینه مانتو و شال و کیف و لباس دخترم شده 

منظورم یه همچین کمر بندیه...به نظرم حریر آزاد بمونه بد بشه اگه کمرت باریکه یه کمربند سفید بزن خیلی خ ...

یه نمونه ازشومیزت که کمربند زدی رو میشه عکسشو بفرستی؟ ازگردن پایین بگیر صورتت معلوم نشه  من امسال واسه عید مانتو که چه عرض کنم شومیز خریدم ولی این ده سال اخیر شومیز نپوشیدم که ببینم باکمربند چجورمیشه  نمیدونم دورواطرافمم ندیدم کمربند بزنن که ببینم سبک واستایل ومدل کمربندش چجوریه و آیا خوشگل میشه  یانه ممنونم