2777
2789
عنوان

عروسی یه فامیل دور دعوتم دو تا لباس دارم کدوم خوبه+عکس لباسم

| مشاهده متن کامل بحث + 13081 بازدید | 96 پست

وای شوخیه دیگه نه 

من باورم نمیشه اینارو میگید برا عروسی بپوشه 

استارتر عزیز هیچ کدوم جالب نی 

ببخش رک بگم اولی که برا یه تولد شاید مناسب باشه 

دومی هم وااااقعیت بگم من فکر کردم داری سرکار میذاری 

کت روییش دقیقا عین جاکت مادربزرگهاس که گلدوزی هم داره کنارش 

انقدر لباسهای پوشیده زیبا و مجلسی هست 

باز خود دانی 

اینا برا عروسی مناسب نی 

یه مهمونی خانوادگی شاید 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
دومی بهتره اولی کاش اون قسمت حریرشرنبود دمده شده ولی پارچه دامنش به نظر خوشگله اگه بتونی حریرش رو ح ...

پارچه پایینش پولک دوزی طلایی هست توی تن خیلی خوشگله دقیقا منم یکم با حریرش مشکل دارم

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای شوخیه دیگه نه  من باورم نمیشه اینارو میگید برا عروسی بپوشه  استارتر عزیز هیچ کدوم ...

خب شاید نخواسته لباس بخره که اینو گزاشته نظرسنجی. میتونه کت دومی رو نپوشه. اگرم خرید براش مقدوره که قطعا بخره. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
وای شوخیه دیگه نه  من باورم نمیشه اینارو میگید برا عروسی بپوشه  استارتر عزیز هیچ کدوم ...

من حتی توی عروسی شون حتی نمیرقصم خودم کرم رو میپسندیدم با یه شنیون ساده 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
این دومی خوبه با کفش پاشنه دار مشکی و شنیون شیک و یه آرایش ملیح خوب میشن

ممنون عزیزم نظر دوستا محترمه چون لباسا تنم نیست و لباسا توی تن خودشو نشون میده و مطمعنم عکس تنخور بذارم خیلی ها نظرشون عوض میشه

اخه عروسی در سطحی نیست برم براش یک و خورده ای هزینه کنم خانواده هاشون لباس محلی میپوشن و من همشهری نیستم 

اسی چندسالته؟؟به نظرم اولی بهتره...یه کمربندم بزن ک اون حریر قشنگ بمونه

34

حال داری اولی رو بپوشی مدلش پیدا نیست...شاید ازوناس که تنخورش خوب میشه

حال ندارم نصفه شبی حالا شاید فردا پوشیدم عکس گرفتم

ممنون عزیزم نظر دوستا محترمه چون لباسا تنم نیست و لباسا توی تن خودشو نشون میده و مطمعنم عکس تنخور بذ ...

نه منظورم خودتون بود نه برید آرایشگاه😅

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

بین این دوتا اولی بهتره این دومی نمیشه بدون کت روش عکس بدی؟

ساده اس عزیزم نمیشه تک پوشید و البته اینکه حجابش برام مهم هست

نه منظورم خودتون بود نه برید آرایشگاه😅

آرایشگاه که میرم حتما 😀