2777
2789

اگه داشتید هزینه اش چقدره؟

ب درد میخوره یا نه؟

ممنون میشم یکم توضیح بدین و از تجربیاتتون بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحظه وارد شدن به زایشگاه تا زمانی که سر بچه بیاد بیرپن همراهیت میکنه ورزشارو باهات انجام میده با روغن ماساژت میده بعدشم خداحافظ من که گفتم ندارم یکی از ماماهای خود زایشگاه همراهیم کرد البته من خودم ورزشارو بلد بودم

من ماما همراه داشتم

ماساژ میداد نقاط خاصی رو و طریقه دم و بازدم میگفت و ...

حضورش بتنهایی کلی امیدواریه چه برسه به زحمتهایی که میکشن..

برای من که مادروهمسرم طاقت اومدن تواتاق دردرونداشتن بینظیر بود

خیلی خیلی خیلی خوبه. بنظرم حتما بگیر. 

من واسه هر دو زایمانم داشتم. 

اولی سال 95 بود 250 تومن. دومی سال 401 بود 550 تومن. 

از وقتی دهانه رحمت حدود 3،4 سانت باز شه میاد پیشت تا بعد زایمان هست. بعد زایمان هم میمونه کمکت میکنه بچه شیر بدی.و کلا راهنمایی میکنه. طول زایمان هم ورزش میده و ماساژ میده و تکنیک تنفسی بهت میگه کمک میکنه روند زایمانت سریعتر انجام بشه. میگه کی زور بزنی کی نزنی😂😅. ولی کلا همینکه یه نفر پیشته خیلی خوبه. دلت آرومه. 

واسه من قشنگترین کاری که مانای همراهم کرد، لحظه دنیا اومدن بچه م یه عالمه عکس گرفت از خودم و بچه بعدا برام فرستاد. 

از اول که میری کنارته تا اخر زایمانت. ماساژت میده بهت چیز میده بخوری تکنیک تنفسی میده فقط خودش معاینه میکنه کاری داشتی کنارته و وضعیتت رو چک میکنه. قوت قلبه تمام حواسش به خودته کمک میکنه به روند سریع زایمان چیزی بخوای کنارته

حالا ماما نباشه چی؟ اگه اتاق درد مجزا نباشه با تعدادی زائو تو یه اتاقید هرکی برسه میاد معاینه میکنه از درد جیغ میزنی و هیچ کسی نیست نه آب بهت بده نه دردت رو کنترل کنه نه قوت قلبت باشه تنها میفتی یه گوشه تا فول بشی و ببرنت برای زایمان

این دو تا تجربه من از دو تا زایمانمه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....