2777
2789
عنوان

کسایی که تجربه لیزر دارن بیان لطفا

936 بازدید | 62 پست

راستش من خیلی وقته دلم میخواد برم لیزر اما هی وقت نمیشد..الان که نزدیک عروسیمه دلم میخواد برم...پرس وجو کردم یه جایی واسه همه بدن ششصد میگرفتن اما هشت جلسه ای بود یه جا دیگه هم همه بدن پونصد و شش جلسه ای...

به نظرتون چیکار‌ کنم؟؟

جواب میده اینکار اصن؟تغییر رو تو جلسه چندم حس کردین؟و اینکه درد داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستگاهشون چیه؟!

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

دستگاهش مهمه،اسم دستگاهشون چی بود،جاهای پر مو درد داره،قبلش زایلاپی بزن سلفون بکش بعد برو،جاهایی از بدنت که موهاش ضخیم هست رو فقط بزن ،جاهای کرکی رو اگر بزنی بدتر موهاش ضخیم میشن