2777
2789
عنوان

سوال زنونه!

256 بازدید | 12 پست

سلام فردا وقت دکتر زنان گرفتم. پریودیم چند ماهه 8.یا9روز عقب میفته. لگنم یه مقدار درد میکنه. پهلوی راستم تیر میکشه. میخام بدونم فردا برم معاینه بدنی هم میکنه؟ یا فقط جواب آزمایش میبینه و سونو مینویسه؟ 

چون میخام بگم سونوگرافی هم بنویسه به خاطر اینکه من سابقه عفونت کلیه دارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید معاینه بدنی بکنه چون میکنن 

به چه صورت. من آخرین باری که اینجوری شدم کیست بود نامزد بودم. معاینه نکرد دارو داد تنظیم شد. الان ازدواج کردم یعنی معاینه میکنه

به چه صورت. من آخرین باری که اینجوری شدم کیست بود نامزد بودم. معاینه نکرد دارو داد تنظیم شد. الان از ...

ببین باید انجام بده 

چون الان خب من خودم دکتر سراغ دارم آنلاین کار می‌کنه چون ایران نیست ولی کارش خیلی خوبه و درمان می‌کنه هر مشکلی باشه ولی این نمی‌دونم باید چون میری پیشش معاینه بکنه

با عرض سلام بنده مربی هستم با مدرک بین‌المللی 
ببین باید انجام بده  چون الان خب من خودم دکتر سراغ دارم آنلاین کار می‌کنه چون ایران نیست ولی ک ...

آخه من شنیدم واسه قبل بارداری و قبل اقدام و اینا معاینه میکنن. اما من به خاطر اختلالات پریودی و درد پهلوم میخام برم. امیدوارم نکنه واقعا میترسم