خانما برادرم 4ماهه کارش افتاده نزدیکه خونه ی ما مجرده توهفته چهار پنج شب میاد خونه ما خونه ماکوچیکه و اتاقمونم بخاری نداره تو حال میخوابیم شوهرم بنده خدا هیچی نمیگه ولی من خجالت میکشم واز طرفی هم میترسم مادرشوهرم بگه تو این گرونی پسرم خرج داداشتو میده چیکارکنم برادرم کمتربیاد دلمم براش میسوزه ازاینورم ناراحتم واقعاموندم چیکارکنم بهش هم چیزی نگفتم میترسم ناراحت بشه اینم بگم مادر پدر نداریم خونه پدریمون هم دوره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سعی کن یه وسیله گرمایشی گیر بیاری بذاری توی اتاق که شب اونجا بخوابه
البته درست تر اینه که شما و همسرتون شب تو اتاق بخوابید
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
با اجازه استارترمن از روز اول پریودیم تا الان یازده روزه ک تموم شده یعنی از روز اول تا الان شده یازده روز میشه الان قرص ضد بارداری بخورم؟اخه نمیتونم تا پریود بعدی صبرکنم لطفا کمکم کنید