2777
2789
ما یه بهار خواب داریم که ۳۵ متره میخوایم از این به بعد اونجا زندگی کنیم چون ویوش عالیه منتها یه مشک ...

نه 

اکیه فضاش برای مبلمان هفت نفره 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم ولا. تصمیم داشتم به صورت جدی به ازدواج فکر کنم طلا دوبرابر شد  تصمیم داشتم برم توی ساخت ...

ساخت و ساز حسابی داره راکد میشه 

نمیدونم دوستانی که توی ساخت و سازن چجوری میخوان امرار معاش کنن 🫤🥲

چی بگم ولا. تصمیم داشتم به صورت جدی به ازدواج فکر کنم طلا دوبرابر شد  تصمیم داشتم برم توی ساخت ...

گرونی رو که همیشه بوده ارزونی هم قرار نیست بیاد فقط بتونی یکم پس انداز کنی برا ساخت خونه و ازدواج هنره

ساخت و ساز حسابی داره راکد میشه  نمیدونم دوستانی که توی ساخت و سازن چجوری میخوان امرار معاش کن ...

همینا هم دستمزدشون دوبرابر کردن بخاطر دلار 

بنا از چهارصد شده هفتصد

کارگر از دویست شده چهارصد

میگیم شما دیگ چرا؟؟ 

میگن همه چی گرون شده

گاهـی گُمان نمیکنی ولی می‌شــودْ     گاهـی نمـی‌شـودْ نمـی‌شـودْ کـه نمـی‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی هـزار دوره دُعـا بی اِجابَـت اسـتْ     گاهـی نگفته قُـرعــه به‌نــام تـو می‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی گِــدایِ گِــدایِ گِــدایـی و بَختْ نیــستْ     گاهـی تمـامِ شَـهر گِدایِ عـشــقِ تــو می‌شــودْ
همینا هم دستمزدشون دوبرابر کردن بخاطر دلار  بنا از چهارصد شده هفتصد کارگر از دویست شده چهارصد ...

حقیقتا راست میگن 

خب ببین نرخ کار کردن و خرید باید همسان باشه دیگه 

من نمیتونم ساعتی ده تومن کار کنم و برنج کیلویی ۱۲۰ باشه 

توقعی نمیشه داشت از مردم 

ولی راکد شدن خیلی فرق داره با دستمزدهای بالا ☹️ وقتی راکد باشه مهم نیس تو درامد پیشنهادیت چهارصده یا ششصد 

مهم اینکه کار نیست حتی با دویست 

ممنونم این بهار خواب یه پنجره ۲.۵۰ در ۲.۱۵ داره بدا نورش کافیه.چ پرده ای براش بگیریم ؟ فرشهامون گ ...

عزیزم من بدون دیدن فضا نمیتونم مشاوره ی اصولی بدم بهتون ، شرایژ مشاوره و هزینه رو اگه دوست دارید بدونید درخ‌است دوستی بدین 

فقط طبق سلیقه و نظر و تصور خودم میگم هرچه رنگ‌پرده‌ روشن تر باشه و نور بیشتری وارد فضا بشه بهتره 

حقیقتا راست میگن  خب ببین نرخ کار کردن و خرید باید همسان باشه دیگه  من نمیتونم ساعتی ده ...

اره دیگ اینام مجبورن

گاهـی گُمان نمیکنی ولی می‌شــودْ     گاهـی نمـی‌شـودْ نمـی‌شـودْ کـه نمـی‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی هـزار دوره دُعـا بی اِجابَـت اسـتْ     گاهـی نگفته قُـرعــه به‌نــام تـو می‌شـودْ 🌺🌺🌺 گاهـی گِــدایِ گِــدایِ گِــدایـی و بَختْ نیــستْ     گاهـی تمـامِ شَـهر گِدایِ عـشــقِ تــو می‌شــودْ