2777
2789
عنوان

داستان زندگی من

386 بازدید | 15 پست

سلام بچها 

دلم خیلی شکسته واقعا شکسته چند سال عقدم خودمو به درو دیوار زدم بریم سر زندگی ولی شوهرم بلند پرواز و‌طمع کار من گفتم طلاق ایشونم گفته اره طلاق ما به درد هم نمیخوریم بریم با ی بچه برگردیم خوبه پس الان طلاق بگیریم و اینکه دعوا شده و حرمتا شکسته شده و قرار اقدام کنیم برای طلاق ولی من پا فشاری کردم که باهاش ازدواج کنم نه دل جدا شدن دارم نه حرف همو میفهیمم 

خو

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی خوادت

بعدا دچار دردسرو اذیت میشی

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر
نمی خوادت بعدا دچار دردسرو اذیت میشی

اره متوجه ام‌ نمیخواد دلم از این گرفته که خیلی زحمت این زندگیو کشیدیم الان که به جای رسیدم باید تقدیم کس دیگه کنم و من بازنده این زندگی شدم 

برا خودت ارزش قبل شو تو خلوتت گریه هاتو بکن پا رو دلت بزار ولی جلوش کمر خم نکن اگه ی درصد بدونه چقدر عاشقی بیشتر بی محلت میکنه

اینکه راحت میگه طلاق پس تمومش کن چون بری هر بحثی داشته باشین میگه من ک داشتم تموم میکردم تو آویزون من شدی 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13

دیگه ببین واقعا اگه میتونی باهاش کنار بیایی وبخاطر دوست داشتنش از بعضی خواسته هات بگذری باهش زندگی کن باهم صحبت کنین تا بتونین مشکلاتتون رو حل کنید. اگرم تفاهمی ندارین دوست داشتن یکطرفه که فاییده ای نداره. 

جدا شدنم درد سرای خودشو داره باید استقلال مالی داشته باشی. 

برا خودت ارزش قبل شو تو خلوتت گریه هاتو بکن پا رو دلت بزار ولی جلوش کمر خم نکن اگه ی درصد بدونه چقدر ...

من خودم قبل اون گفتم ولی اخه واقعا اذیت میشدم که میگفتم اشتباه از منم بود که میگفتم ولی اون مقصر بود من آدمیم کسی باهم خوب باش جون میدم براش اگه خوب بودم میکفتم برو حرفات درسته 

دیگه ببین واقعا اگه میتونی باهاش کنار بیایی وبخاطر دوست داشتنش از بعضی خواسته هات بگذری باهش زندگی ک ...

من دل شکسته مو‌ نمیتونم جم کنم شدم افسردو عصبی آنقدر داغونم