2777
2789
عنوان

خانه داری سلیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشنای ما سرطان ریه گرفت وسواس شدید داشت تو خونه... نابود شد آخرش با قد ۱۷۰ ۴۰ کیلو شد و فوت شد. تو ۳ ...

😨😱

منم شنیدم وایتکس خیلی خطرناکه 

اضلا حال آدمو خراب میکنه

آشنای ما سرطان ریه گرفت وسواس شدید داشت تو خونه... نابود شد آخرش با قد ۱۷۰ ۴۰ کیلو شد و فوت شد. تو ۳ ...

اللن که گفتی احساس کردم تنگی نفس گرفتم ☹ممنون که گوشزد کردی شاید این خودش یه تلنگر باشه برام ..مامانم و همسرم خیلی بهم میگن استفاده نکن ولی لامصب عادت شده برام

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
اللن که گفتی احساس کردم تنگی نفس گرفتم ☹ممنون که گوشزد کردی شاید این خودش یه تلنگر باشه برام ..مامان ...

توروخدا استفاده نکن اصلا 

یه روش دیگه پیدا کن و کلا وایتکس و بزار کنار

اللن که گفتی احساس کردم تنگی نفس گرفتم ☹ممنون که گوشزد کردی شاید این خودش یه تلنگر باشه برام ..مامان ...

قدر سلامتی بدون 

میکروب نهایت باعث شه اسهال شی 😅

ولی مواد شیمیایی بدنت به نابودی می کشونه

توروخدا استفاده نکن اصلا  یه روش دیگه پیدا کن و کلا وایتکس و بزار کنار

ممنونم گلم ..چشم الان که فکر کردم باید جایگزینش پودر رخشا بذارم چاره ای ندارم

قدر سلامتی بدون  میکروب نهایت باعث شه اسهال شی 😅 ولی مواد شیمیایی بدنت به نابودی می کشونه

ممنون دوست مهربونم ...یجوری ترسیدم از همین اللن میخوام فردا بشه و استفاده نکنم😄

ممنون دوست مهربونم ...یجوری ترسیدم از همین اللن میخوام فردا بشه و استفاده نکنم😄

پس خوب شداین تایپینک و زدم شاید خدا میخواست با یه نشونه ای بهت بفهمونه که مواظب باشی

هیچ کار خدا بی حکمت نیست واقعا