سیمپسون_الدوله مدیر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 عنوان سفت شدن....و بیرون زدن نوک...از علایم حاملگی یا خوردن اورژانسی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 43 پست جای خالی👈🏻س...ی...ن...ههایا ۲۰ام موعد الان بی بی جواب میده یا نه؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید"" 1401/12/10 | 23:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 متاهلم. .اخه میگی محکم کاری می کنی تعجب کردم. بدون کاندوم چطوری... ؟؟ اهان😂گفتم نکنه مجردی اون روزایی که نزدیک ماهانم خیلی محکم نمیگیرم بدون کان.. کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
minaahastam عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 3052 اهان😂 گفتم نکنه مجردی اون روزایی که نزدیک ماهانم خیلی محکم نمیگیرم بدون کان.. منم همین طورم... بیشتر بدون کاندوممم. حالا کی کار دستم بده....شوهرم کاندوم دوس نداره. واسه همین برام سوال شد...نمی دونم اینجا میشه حرف زد؟؟
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 منم همین طورم... بیشتر بدون کاندوممم. حالا کی کار دستم بده.... شوهرم کاندوم دوس نداره ... اون ۳ماه ک قرص میخورم خیالم خیلی راحته ولی اون ۳ ماه بعد استرس میاد لعنتیکدکس خیلی نازکه از این مارک بگیرینمیشه حرف زد البته سربسته که نترکیم😂😂 کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
minaahastam عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 3052 اون ۳ماه ک قرص میخورم خیالم خیلی راحته ولی اون ۳ ماه بعد استرس میاد لعنتی کدکس خیلی نازکه از این ما ... مارک زیاد عوض کردم ...دوس نداره... چند ساله عروسی کردین؟؟
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 مارک زیاد عوض کردم ...دوس نداره... چند ساله عروسی کردین؟؟ این کدکس پیشنهاد ماما بود ،نازکترین کاندومدوبل دیلی شاید خوشش اومد🤭ما ۸سالشما چطور؟ کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
minaahastam عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 3052 این کدکس پیشنهاد ماما بود ،نازکترین کاندوم دوبل دیلی شاید خوشش اومد🤭 ما ۸سال شما چطور؟ ما تاره یک و نیم سالهشوهرم زود انزالی داره... می گم کاندوم بزن شاید بهتر باشه قبول نمیکنه
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 ما تاره یک و نیم ساله شوهرم زود انزالی داره... می گم کاندوم بزن شاید بهتر باشه قبول نمیکنه البته تا قبل از بارداری فقط طبیعی جلوگیری داشتیم یسال بعد زایمان تادوسال ایودی داشتم حالا هم اینجوریاگه باردار نشدی بهتره از روشای جلوگیری استفاده نکنیزودانزالی ۹۹درصدشون دارن😂همین کدکس دوبل دیلی خیلی اثر گذارهشوهرم اکثرا همینو میگیره کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
minaahastam عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 3052 البته تا قبل از بارداری فقط طبیعی جلوگیری داشتیم یسال بعد زایمان تادوسال ایودی داشتم حالا هم اینجوری ... از اطلاعاتت ممنون... خیلی استفاده کردم...شما معمولا کی سایت میاین. می ترسم گمتون کنم... اگه سوال داشتم بپرسم...
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 از اطلاعاتت ممنون... خیلی استفاده کردم... شما معمولا کی سایت میاین. می ترسم گمتون کنم... اگه سوال د ... خواهش میکنم گلمن ساعت مشخصی نداره که بگم بهتوناینا تجربیات خودم بود اطلاعاتم شاید زیاد نباشهاون قسمت که مثل پرچم زیر کامنت بزن سبز بشهبعد تو نی نی سایت من قسمت دخیره شده ها میمونه کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
minaahastam عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 3052 خواهش میکنم گل من ساعت مشخصی نداره که بگم بهتون اینا تجربیات خودم بود اطلاعاتم شاید زیاد نباشه او ... به هر حال ممنونم..اگه اجازه بدید شما رو در قسمت دوستان ذخیره کنم؟؟؟
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 به هر حال ممنونم.. اگه اجازه بدید شما رو در قسمت دوستان ذخیره کنم؟؟؟ خواهش میکنم💚بله کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""
سیمپسون_الدوله مدیر استارتر عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 842 شماهم دیر خوابین. یا مثل من تنهایین؟؟؟ نه همیشه ولی گاها پیش میاد کاربری دوم اینجانب✌🏻اون یکی شناسایی شدم،،،،"فقط میخام خودم باشم،،،" ((دخترکی شاد درمن ساز امیدواری می نوازد)) عکس پروفایل عکس خودمممم نیست!ولی خوشحال میشم کسی برا پروفایلش کپی نکنه😊 ،والا بلا نت پره از این جور عکسا! ""با عرض معذرت دوست خوبی نیستم درخواست دوستی ارسال نفرمایید""