2777
2789

بچه ها الان مامانبزرگم دو روزی میشه اومده خونه مون بعد امشب داییم اومد خونه مون مامانبزرگم داشت بهش میگفت که برادرش(بابای همونی که من دوسش دارم)گفته که خواهر من از دستت ناراحتم چرا پسرم اومده دم در خونه تون در رو  به روش دیر باز کردی😐الانم داشتن میگفت خیلی آدمای پرتوقعی هستن مامانش خیلی مغرور و پر فیس و اِفاده‌ست 🤦🏻‍♀️هر کی عروس این خانواده شه بدبخته اول عقدش رو باید برا مادرش ببندن بعد برا پسر 🥺بعد هم سر یه موضوع دیگه داییم حسابی کوبونده‌شون گفته که این همه کلاس میذارید هیچکی دختر به پسرت نمیده مگر از قوم های خودت براش بگیری مامانش گفته چرا گفته چون تو مامانشی😶گفته مگه من چمه داییم گفته که هیچی خیلی مغرور و پر توقعی هر کی عروست شه اول باید عقدش رو با تو ببندن بعد با پسرت🚶🏻‍♀️💔

واییی خدا چقدررر بددد شد😞

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

حالا ک اونا نیمدن خواستگاریت اگر اومدن بعد حرص بخور سر اینچیزا گلم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونقد بدم میاد ازینجور مامان،فک میکنن فقد اونا بچه زاییدن بقیه ری.دن بچشونو

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره
حالا ک اونا نیمدن خواستگاریت اگر اومدن بعد حرص بخور سر اینچیزا گلم

بابا سالی که نکوست از بهارش پیداست😔💔

داییت اینا مگ باید نظر بدن راجب زندگیت؟ من از ترس همین چیزا قشنگ مراسم خاستگاری و موعد عقد رو گذاشت ...

🤦🏻‍♀️🥺اینم شانس منه بدبخته 

تا میخواییم خانواده هامون با هم خوب شن باز یه بحث چرتی پیش میاد💔

عزیزم توی انتخابت ب نظر بزرگترا هم گوشبده اونا آدمارو بهتر از ماها میشناسن

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜