2777
2789

گاهی باید خودتو دوست داشته باشی!!!!

گاهی باید میون همه ی سختی های زندگی ، 

میون همه ی این گرفتاری ها، 

میون همه ی تلاش هات برای رسیدن به اهدافت ، 

میون همه ی آدمای زندگیت .... 

یکیو از همه بیشتر دوست داشته باشی....

یکی که اون خودتی !!!!

یکی که تا وقتی نباشه هیچی دیگه وجود نداره

آره تا وقتی که خودت  نباشی هدف معنایی نداره ،

تلاش معنایی نداره ،

برنامه ریزی، پشتکار، اراده ....

همه کلمه هایی ان که معناشونو از دست میدن ....

پس  خودتو دوست داشت باش و به خودت احترام بذار .

فکر میکنی چجوری میتونی خودتو دوست داشته باشی  ؟؟!!

خوبه که از چیزای ساده شروع کنیم .... 

تو آزادی که دوست داشتن خودتو هرجور که میخوای ترجمه کنی ....

شاید دوست داشتن خودت این معنی رو بده که ....

یه چایی برای خودت دم کنی ☕️ و اونو توی یه عصر قشنگ و آروم همراه همون شیرینی هایی که همیشه دوست داشتی بخوری ....🤍🌱

یا شاید باید به یه موزیک قدیمی که خیلی وقته دلت تنگ شده گوش بدی چشم هاتو ببندی و فقط گوش کنی .... به تک تک کلمه هاش .... به تک تک آلات موسیقیش ....🎶🎵

شایدم باید یروز جمعه تا هر وقت که دلت خواست بخوابی و وقتی بیدار شدی با خیال راحت بدنتو کش و قوس بدی تا سرحال بیای.

ممکن هم هست به این معنی باشه که منتظر یه روز بارونی تو پاییز باشی و وقتی که بارون شروع به باریدن گرفت یه چتر بگیری دستت و یه جفت بوت بکنی پات و بری تو دل بارون و با شجاعت تمام پاتو محکم بکوبونی رو زمینی که روش پر از آب بارونه و اونوقته که ممکنه لباسات کثیف شه ... ولی خب عوضش تو خودتو دوست داشتی‌ .

گاهی ینی بری سراغ آلبوم قدیمی خونتون یا شاید یکی از فولدر های قدیمی کامپیوترت و همه ی اون عکسا و فیلم هایی که داری رو دوباره ببینی....📷📽🎞📺

به چهره ی خودت و بقیه نگاه کنی و اینو به یادت بیاری که چقد همه عوض شدن یا حتی نه .... 

چقدر بعضیا همون طوری موندن ....

چقد بعضیا بزرگ شدن و بعضیا پیر ....

📌📌تو برای دوست داشتن خودت چیکار میکنی  ؟؟؟؟  

اسی جان ببخشید با اجازت یه سوال دارم از بچه ها 

دوستان یه نفر تو نی نی سایت هست باهم صحبت میکردیم یهو جواب نداد دیگه نمیدونم نیست کلا یا میخونه و حواب نمیده  . کسی میدونه چجوری باید بفهمم اون شخص این چندروز آنلاین شده اینجا یا نه ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دوست داشتن خودت کار ساده ایه .... 

و شاید حتی وقت گیر هم نباشه .... 

لازم نیست همه ی اون کار هارو باهم انجام بدی .... 

ولی گاهی یک دوتاشو امتحان کن ....

تا خودتم بدونی که واس خودت مهمی ...

🤍🌱

زیاد سخت نگیر با کوچیک ترین چیزی که لبتو درازتر و دهنتو بازتر کنه هم میتونی خوشحال باشی و خودتو دوست داشته باشی ....

فقط مواظب همون چیزای کوچیک باش ....

گاهی باید به صدای قلبت گوش بدی❤️❤

خودتو دوست داشته باش ؛به خودت احترام بذار و خودتو خوشحال کن.🤍🤍🌱🌱

👌👌❤💙

یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم (حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن  )~،،~من شاهم نه ملکه کسی  ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر