2777
2789

من کاربر خاموش بودم ولی از لحاظ روحی آنقدر تحت فشار واقع شدم که گفتم این و بنویسم
من قبلا خیلی درس خون بودم با معدل بیست وارد دبیرستان شدم...سال دهم و یازدهم شاگرد اول بودم و همش درس میخوندم ولی سال دوازدهم عاشق شدم و درسم افت کرد...بعد طرف مقابل بهم خیانت کرد و منم کلا از زندگیم پرتش کردم بیرون...
گفتم درس میخونم و خودم رو به خودم ثابت میکنم...
اون آدم رو فراموش کردم و از تصمیمم در موردش کاملا راضی ام
اما چون پشت کنکور موندم...اصلا به خودم اعتماد ندارم و اصلا نمیتونم درس بخونم...همش امروز فردا میکنم و نمیتونم متمرکز بشم...واقعا حس میکنم اگه کنکور قبول نشم رشته ای که می‌خوام رو ادامه ی زندگی برام خیلی سخته ولی متاسفانه هیچ انگیزه ای ندارم...
خیلی بهم آسیب وارد شده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و تو خود منی دقیقا 

و من

با این تفاوت که وسواس فکریمو خیلی دارم میزارم کنار

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
و من با این تفاوت که وسواس فکریمو خیلی دارم میزارم کنار

میدونی من خیلی از لحاظ منطقی سعی کردم روی خودم کار کنم...

از لحاظ عاطفی اون آدم و انداختم بیرون...ولی تبعات اون رابطه داره آزارم میده...اصلا کامل درس و ول کردم...درحالی که خانوادم فکر میکنن دیگه امسال قطعا قبول میشم و کلی امید دارن...حس عذاب وجدان دارم

چه جوری وسواس فکری ات رو کنار میزاری ؟

مطالعه و تمرین تکنیک

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
تلاش کن  تا دیر نشده به خودت بیا منم قراره از فردا شروع کنم  کاری نکن با ایندت که 10 سال ...

دلم برای مامانم میسوزه...آنقدری به من امید داره که...ازش خجالت میکشم

میدونی من خیلی از لحاظ منطقی سعی کردم روی خودم کار کنم... از لحاظ عاطفی اون آدم و انداختم بیرون...و ...

شما چیزی که متوجه شدم مشکلت اون رابطه نیست

احتمال قوی وسواس فکری داری برای همین از اتفاقی که نیفتاده هنوز(قبول نشدن کنکور) انقد بی انگیزه شدی

شما چیزی که متوجه شدم مشکلت اون رابطه نیست احتمال قوی وسواس فکری داری برای همین از اتفاقی که نیفتاد ...

دقیقا...🙃

حس میکنم تموم کردن اون رابطه برام یه موفقیت حساب میشه...

ولی درس نخوندن و استمرار نداشتن و بی انگیزگیم...داره نابودم می‌کنه...هم من و هم مامانم رو...