2777
2789

یه نفر من رو دیدم و گفت چرا بچه نمیاری دیگه! گفتم نمی خوام( از اون حرفهای کلیشه ای که مجبوری بزنی تا نخواهی جزییات زندگیت رو بر ملا کنی) خیلی راحت برگشت گفت خب چقدر خود خواهی، بچه ات گناه داره تنها هست! دلم می خواست با پشت دست بزنم تو دهنش ! بگم به تو چه ربطی داره! در ثانی خدایی که الان فرزند دیگری به من نمیده همون خدای بچم هم هست و هواشو خواهد داشت! تو نگران تنهایی بچه من نباش!!!! 

بعد در ادامه....گفت من دوتا دارم دارم میرم تو کار سومی ، تازه فلانی و فلانی تو کار چهارمی هستن!

دوباره من تو دلم گفتم خب به من چه...!؟ چرا باید به من مربوط باشه!؟

ما رو چه میشود که افکارمون رو می خواهیم بکنیم تو چشم این و اون ....

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیازی به حرص خوردن نیست

می گفتی شما سبک زندگی خاص خودتو داری منم سبک خودمو دارم

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

چهارمی ؟ کجا زندگی میکنن توروستای وورافتاده ؟؟ چخبره بابا بعدشم باادمای سطح پایین ارتباطتو قطع ...

نه تازه به دوران رسیده ی پولدار هست ...

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
بچه درست کردن که هنر نیست اینا مغزشون نمی‌کشه به منم خیلی میگم من به عنوان آدم عقب مونده نگاه میکنم

یکی می تونه میاره... یکی نمی تونه نمیاره... حالا یا توان جسمی نداره یا توان مالی یا توان روانی و.... به خودش مربوطه به بقیه چه واقعاً

نه تازه به دوران رسیده ی پولدار هست ...

اخه واقعا من باادمای ثروتمند خفن خیلی طرفم اتفاقا الان بچه کم یا بدون بچه مده این حرفابرای جاهای خیلی کوچیکه توهم میگفتی این دوره دیگه کی اینقدر دورشو شلوغ میکنه

میخوان بگن ک عقل کل اونا هستند👎👎👎

دقیقا خصوصیاتش همینه... بقیه نفهم و بی فکر ایشون علامه دهر

اخه واقعا من باادمای ثروتمند خفن خیلی طرفم اتفاقا الان بچه کم یا بدون بچه مده این حرفابرای جاه ...

بعضی ها به نظرشون پول دارن دیگه کافیه باید تند و تند بچه بیارن... یا اینکه می ترسند شوهره رهاشون کنه بره چون پولداره.... درصورتیکه مرد بخواد بره با هزارتا بچه هم بی تعهد خواهد بود

عزیزم ب نظرم این شخص از قصد این حرفو نزده چون جزییات زندکیتونو نمیدونه خیال میکنه داره نصیحت میکنه ک ...

این طرف باید یه ذره به مغز فندقیش فشار بیاره که یه نفر عاقل و بالغ با نصیحت اون بچه ای رو به دنیا نمیاره یا از اومدنش نهیش نمی کنه! واقعا پدر و مادرها با حرف بقیه اقدام به فرزندآوری یا نیاوری می کنن! این یه چیز شخصی و خصوصی هست، دیگران حق ندارن نظر بدن ... می تونن به شوخی بگه بچه ات تک فرزنده ... ولی اینکه به طرف بگی خودخواه! خیلی حرف زشتی هست! من اتفاقا همون بچه ای که دارم رو با هزاران مصیبت بزرگ کردم که همیشه خانواده شوهرم منو به خاطر از خودگذشتگیم ستایش می کنن می گن تو چقدر خودت رو فدا کردی ... بعد یکی از گرد راه میرسه می گه تو خودخواهی...