2777
2789
سلام

نی نی من 5 ماهشه . تا حالا رشد قدی خوبی داشته( 67 سانته حالا ) ولی دکترش گفت که چون توی ایران روی توی خاک کمه و از طریق گیاهان به ما نمی رسه پس باید برای رشد قدی بجه از حالا بهش شربت روی بدم. گفت روزی یک میل به خود نی نی بدم و روزی دو تا 5 میل هم خودم بخورم تا از طریق شیر بهش برسه. دکتر گفت که روی اشتهای خودم تاثیر داره و ممکنه من چاق بشم و راجع به بچه چیزی نگفت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

نی نی من 5 ماهشه . تا حالا رشد قدی خوبی داشته( 67 سانته حالا ) ولی دکترش گفت که چون توی ایران روی توی خاک کمه و از طریق گیاهان به ما نمی رسه پس باید برای رشد قدی بجه از حالا بهش شربت روی بدم. گفت روزی یک میل به خود نی نی بدم و روزی دو تا 5 میل هم خودم بخورم تا از طریق شیر بهش برسه. دکتر گفت که روی اشتهای خودم تاثیر داره و ممکنه من چاق بشم و راجع به بچه چیزی نگفت.

در ضمن من شربت ایرانیش رو گرفتم.
ویکی جون برای رشد قدی نینی هستش ولی رو اشتها هم تاثیر مثبت داره البته باید یه مدت بدی تا تاثیرشو نشون بده.در کل من خیلی راضی بودم.اکثر دکترا میگن ایرانیش تاثیرش بیشتره.اگه ایرانی میخری حتما به داروخونه بگو طعم دارش رو بده چون نینی من هم مثل ملی جون معمولیشو بالا میاورد.
البته خارجیش هم هست که طعم پرتغال داره و واقعا خوشمزس به اسم زینک پلاس که ویتامین ب کمپلکس هم توشه و همونطور که میدونید ب کمپلکس برای تقویت اشتها خوبه.ولی دکتر نینی من میگه ایرانیش تاثیرش بیشتره.ولی اگه دیدی نینی طعم دارش رو هم دوست نداره با مشورت دکترش زینک پلاس خارجی بده حتما میخوره
السلام علیک یا اباعبدالله
ادرکنی یا سیدالشهدا
مظلوم حسین جانم
در ضمن نینی من 13 ماهشه و از 10 ماهگی میخوره.اول روزی 5/1سیسی الان 5/2سیسی که البته دوزش رو باید دکتر از روی رشد نینی تعیین کنه
السلام علیک یا اباعبدالله
ادرکنی یا سیدالشهدا
مظلوم حسین جانم
viki jon man 4dore hast ke darma midma va hanozma darm amidma iraniye Zink solfat ba dnist khobe eshtehash ke khobe nemidonam az zinke ya na vali be har hal darma midma dr goft hamin irani khobe kahreji kamel nist.
vali zink toye post roshde mo va nakhon va ghd khobe va ghad edokhtare man kheyli khobe.