2777
2789
عنوان

میشه بیایید خیلی نگرانم💔🤝

163 بازدید | 13 پست

دخترم حدود سه ماه پیش کف پا و دستش پوسته پوسته شد بردمش دکتر آزمایش داد و گفت چیزی نیست فقط پماد داد خوب شده بود باز پوسته پوسته شده و اینبار شدیدتر خیلی میترسم نکنه عفونت باشه یا چیزی دیگه آخه آزمایشم خوب بود 😭 چرا خوب بشه بعد تمام شدن دوره دارو دوباره برگرده 

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می تونه حساسیت به مایع باشه  می تونه هم پسوریازیس باشه  تو رو خدا ببریدش دکتر پوست

بردمش دکتر پوست خب☹ منتظرم باباش بیاد سفر کاری رفته  نمیتونم با ۴ تا بچه برم بیمارستان یا تنهاشون بزارم🤦‍♀️💔

پسر منم میشد چیزی نزدم یکی دوبار فقط پاشو کردم تو پلاستیک ووازلین زدم شب تا صبح واینکه پوسته هارا کو ...

وای خدا آروم شدم 😭🫂 یکی از دوستای شوهرم بچش خوب بود حالش یهو فوت کرد ۴ سالش بود دکترا گفتن عفونت داشته خیلی میترسم چیزیش بشه

بردمش دکتر پوست خب☹ منتظرم باباش بیاد سفر کاری رفته  نمیتونم با ۴ تا بچه برم بیمارستان یا تنهاش ...

بیمارستان نه عفونت نیس نود درصد نگران نباشین 

ولی یه دکتر پوست خوب ببرینشون منم بچه که بودم سر انگشتام اینجوری می شد رفتم دکتر انگار به مامانم گفته بودن طوری نیس 

بعدا چند سال بعد رفتیم پیش یه پزشککه پرفسور بود تهران اتفاقی دستمو دید گفت که پسوریازیسه 

بیمارستان نه عفونت نیس نود درصد نگران نباشین  ولی یه دکتر پوست خوب ببرینشون منم بچه که بودم سر ...

خیلی ممنون🦋🤝 حتما میبرمش آخه بیمارستان رازی بهترین دکترهای پوستو داره گفتم ببرمش اونجا