2777
2789
عنوان

سید یا دعانویس ک باطلی انجام بده

111 بازدید | 12 پست

سلام خواهش میکنم اگه سراغ دارین بهم معرفی کنین توی گیلان باشه ک چ بهتر.برام سرکتاب باز کنه یا باطلی بده .پیش یکی رفتم ک کلا فقط سرکتاب بازمیکنه گفت سنگینی داری گفت دوازده ماه سال تو یازده ماهشو مشکل داری همرو درست گفت ولی دعا نمیده اصلا

ببین عزیزم هیج سمت این چیزا نرو 

انرژی منفی میاره تو زندگیت 

حرز امام جواد بگیر بنداز گردنت 

من الان به هفتس انجام دادم انقدر حالم خوب شده 

قبلش احساس می‌کردم برام دعا گرفته شده همش حالم بد بود غروب که میشد یهو حال بد میومد سراغم همش گریه و افسردگی 

اما الان که این دعا پیشم خیلی حالم خوبه دیگه اون حال بد نیومده سراغم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه شماره همون دعا نویس رو بدی که سر کتاب باز میکنه 🥺🥺🥺🥺

فداتشم تلفنی انجام نمیده.اشنابود من سال گذشته رفتم دیگه همون سرکتابم انجام نداد وگرنه خودم باطلی چیزی ازش میگرفتم

فداتشم تلفنی انجام نمیده.اشنابود من سال گذشته رفتم دیگه همون سرکتابم انجام نداد وگرنه خودم باطلی چیز ...

ای وای 😪😪😪 کاش میشد  یک دعا نویس مطمئن پیدا کنم که یه دعای بده از عشقم متنفر بشم و دلم ازش سیاه بشه همین 

ما د يو چا دومره بې کچه انتظار کړے دی  ما د ګړۍ د ستن د هرې ټکا شمار کړے. 🖤 1401/11/1   
ببین عزیزم هیج سمت این چیزا نرو  انرژی منفی میاره تو زندگیت  حرز امام جواد بگیر بنداز گر ...

انشالله ک روز ب روز زندگیت و‌دلت بهترباشه گلم .

ادم ک ب یه بن بیست میخوره ب زمین و زمان دلش میخاد چنگ بندازه منم الان دقیقا اینطوری شدم 

دلم ب هیچ‌کاری نمیره فقط خونم و‌فکر و فکر 

شاید دعای باطلی باعث بشه اروم بشم یا حداقل ب خودم تلقین کنم ک بهترم

انشالله ک روز ب روز زندگیت و‌دلت بهترباشه گلم . ادم ک ب یه بن بیست میخوره ب زمین و زمان دلش میخاد چ ...

چرا همین که گفتم و انجام نمیدی 

بخدا حال منم عین تو بود 

اصلا سمت باطل و این چیزا نرو 

الکی پول میگیرن و همش دروغه 

بدتر انرژی منفی وارد زندگیت میکنی با این کارا 

اره واقعا خیلیاشون فقط دنبال پولن سخته نمیدونم نمیفهمن کسی ک مشکل داره چه عذابی میکشه یا فکر میکنن علمشو دارن ونمیدونن ک دعاهاشون اثر نداره ما برای پدربزرگم انقد اذیت شدیم حدود۱۰سال بایکی حرف میزد همش مادربزرگم براش دعا قران میخوند هزارتا دعانویس رفت فایده نداشت انقد خرج کرد انقد دکتر رفت هیچکدوم بیمار بودنش تایید نمیکرد که حتی بگه روانی شده میگفتن اسکیزوفرنی این حالته ولی پدربزرکم اونو نداشت گفتن به ظاهر اونه اما اون بیماری رو نداره خلاصه کار به جایی رسید که بابابزرگم گفت اونکه باهاش حرف میزنه میخواد بکشتش قصد جونشو داره دبگه باز مامان بزرگم شروع کرد قران خوندن قربون قران برم  ولی متاسفانه فایده نداشت هنوز بابابزرگم تو اون حالت ندیده بودم رفتاراش عجیب بود اما یجور بود انگار یکی داره خرخرشو بادست فشار میده خفش کنه دیگه مامان بزرگم یکی پیدا کرد که نماز قران میخوند میگفتن خیلی مستحاب الدعوه اس به اون گفت براش دعا بخون باطل شه این طلسم بشکنه خوب بشه که خداروشکر بعد اون خوب شد هنوز حالتاش داره ولی دیگه باکسی حرف نمیزنه ولی نمیتونه دیگه مثل قبل نیست حالا همش میره مشاوره که بهتر بشه حالش درمورد اونی ک اذیت میکرده هنوز حرفی نزده  دکتر میگه چون میترسه ازش