2777
2789

وقتی میبینیش دلت بلرزه یهو هوری بریزه زمین انگار یه دفعه ای اب یخ ریختن

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

عشق اول اونی نیست ک اول میاد 

اونی هست ک سالها ازفکرت نمیره🖤💔

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی حاضر نیستی اون حستو با حسای دیگه ات عوض کنی.

بالا میرم فقط به افتخار خودم...دخمل کاراته کار و نویسنده با یکم ذوق شاعریخواهرشوهر آینده ی من اونقدر پیشرفت می کنم تا چشت درآد😂✌
من حسی نداشتم ولی فکرهای زیادی از افراد داشتم

خب باید دوسش داشته باشی

بالا میرم فقط به افتخار خودم...دخمل کاراته کار و نویسنده با یکم ذوق شاعریخواهرشوهر آینده ی من اونقدر پیشرفت می کنم تا چشت درآد😂✌

یعنی دلت هرییییییی بریزه 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄