2777
2789
عنوان

من به خانواده ام دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 57 پست
واای چقدر از کنکور متنفر بودم😂😂 منم فردا ازمون دکتری دارم نمیدونم چرااینقدر خوش خیالم😂

خوش بحالت منم خیلی دوست دارم برم دانشگاه متاسفانه کنکور مجال رفتن بهم نمیده ،موفق باشی

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
مرسی چقدر بهم امید میدید🙁🥺 ولی من خودمو باختم،انگیزه ام به کل دود شد رفت هوا ،با حس عذاب وجدانم چ ...

ببین اینکه عذاب وجدان گرفتی نشون دهنده اینه که پدر و مادرت را دوست داری و نمی خوای ناامیدشون کنی تازه در پیشگاه خداوند هم شرمنده هستی ... پس تنها راه خلاصی از عذاب وجدان جبران می تونه باشه . مطمئن باش پدر و مادرت اگر تلاش تو را ببینند می تونند از دروغت چشم پوشی کنند خداوند هم که خییییلی مهربونه 

عزیزم جبران کن ... می تونی اگر خودت را ببازی فرصتهات را هم از دست میدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته ات چیه؟

اگر انسانی هستی هنوز چهار ماه طلایی مونده. درصدات رو اگه دوست داشتی بگو کمکت کنیم.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
عزیزم تیر آخریت باشه ها  من ۴رمی بود و گند زدم 🤦🏻‍♀️😵‍💫 خودم کردم که لعنت بر خودم باد&nbs ...

کنکوری سال  ۹۹هستی؟

اشکال نداره،تیرم شرکت کن ،ولی بخون براش،

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

به نظر من از الان نگران نباش که تاییم کمه و نمیرسم به خودت بک فرصت بده اگه تلاش کردی و قبول شدی که میری دانشگاه فرهنگیان اگرم قبول نشدی راستشو به خانواده ات بگو و برو رشته بدون کنکور ازاد

ولی راه رسیدن به آرزوهام همین کنکوره😐

ببین فرض کن تیر هم قبول نشدی ، دست میکشی از تلاش ؟ 

اول میگی استعداد کنکور ندارم، بعدش میگی نه وقتم کمه 4 ماه کمه ، بعدش میگی تنها راه رسیدن به ارزو هام همینه 

خب ببین به هر حال باید بخونی ، فوقش تیر رشته نیاوردی دنیا که تموم نمیشه . تازه تو نصف راه رو هم رفتی و میتونی از طرف دیگه بری دی آزمون بدی ! سخت نگیر 

اگه تنها راهش همینه بشین بخون ! حتی اگه وقت کمه ! 

رشته ات چیه؟ اگر انسانی هستی هنوز چهار ماه طلایی مونده. درصدات رو اگه دوست داشتی بگو کمکت کنیم.

نه تجربی بودم ،افتضاح😐همه زیر ده درصد

خوش بحالت منم خیلی دوست دارم برم دانشگاه متاسفانه کنکور مجال رفتن بهم نمیده ،موفق باشی

منم مثل تو کنکور رو خراب کردم رفتم رشته بدون کنکور ،ارشدم هم چون معدلم بالا بود استعداددرخشان شرکت کردم وفردا ازمون دکتری دارم اگه قبول بشم که بازم همین ازادو میرم اگرقبول نشم خرداد استعداد درخشان دکتری داره

،واقعا حس بدی دارم ،احساس میکنم دیگه توانایی قبولی رو ندارم و اصلا شایستگی چیزی رو ندارم،بنظر شما تو ...

طبیعیه..ولی میتونی حتما.حتما گلم چرا که نه🤌🏻

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

ببین اینکه عذاب وجدان گرفتی نشون دهنده اینه که پدر و مادرت را دوست داری و نمی خوای ناامیدشون کنی تاز ...

🥺حق با شماست ،خیلی ممنون 

منم مثل تو کنکور رو خراب کردم رفتم رشته بدون کنکور ،ارشدم هم چون معدلم بالا بود استعداددرخشان شرکت ک ...

یکم راجع  به استعداد درخشان دانشگاه میشه اطلاعات بدید 

یکم راجع  به استعداد درخشان دانشگاه میشه اطلاعات بدید

استعداد درخشان اارشد و دکتری داریم 

که پاسه رشته های مهندسی معدل بالا ۱۷ میخواد و باید حداکثر دوسال بیشتر از فارغ التحصیلی دانشگاهت نگذشته باشه

طبیعیه..ولی میتونی حتما.حتما گلم چرا که نه🤌🏻

با اجازه اتون من یه سر به تاپیکاتون زدم ،دیدم که چقدر زحمت کشیدید و با انگیزه هستید ،مشاور دارید؟ یا فقط با برنامه گزینه دو جلو می‌رسد ؟ یا هر دو