راجع به رتبه ی کنکورم ،الان بشدت عذاب وجدان دارم ،نگید چرا دروغ گفتم ،چون تحمل سرزنش شنیدن و مقایسه و فشار روحی رو نداشتم🙁جالبش اینجاست بابام میگه فرهنگیان رو صددرصد میروسونی خبر نداره چیکار کردم ،احساس بدی دارم💔 هم کنکورمو خراب کردم ،هم دروغ گفتم ،هم موقع انتخاب رشته و قبولی چی جواب بدم!؟میخوام کنکور تیر رو شرکت کنم ،ولی واقعا امیدی ندارم
من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
نه نمیتونم اینو تا آخر عمر بهشون بگم ،میخوام جبران کنم ، ولی آخه با سه ماه چطوری میتونم درصدمو ببرم ...
ببین کیفیت درس خوندنت را ببر بالا . من یکی را می شناسم توی سه ماه تونست رتبه سه رقمی بگیره . می تونی .... تمرکزت را باید بالا ببری . برنامه ریزی کن . اگر به مشاور دسترسی داری ازش کمک بگیر توی سه ماه خیلی کارها میشه کرد به شرطی که از همین الان شروع کنی
کنکور امسال تنها خوبیش این بود که فرصت برای جبران دارین برای هر چی خراب کردین فرصت دارین درستش کنین ...
،واقعا حس بدی دارم ،احساس میکنم دیگه توانایی قبولی رو ندارم و اصلا شایستگی چیزی رو ندارم،بنظر شما توی این وقت باقی مونده میتونم درصدای افتضاحمو به ۶۰برسونم آخه؟👩🦯
نه ممنون من نمیتونم با برنامه ی موسسه های آموزشی جلو برم ،کلا خودم همیشه صلاح دید خوندنمو بهتر میدونم ،البته اگه تنبلی نکنم
من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای