2777
2789
عنوان

من به خانواده ام دروغ گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2339 بازدید | 57 پست
نه نمیتونم اینو تا آخر عمر بهشون بگم ،میخوام جبران کنم ، ولی آخه با سه ماه چطوری میتونم درصدمو ببرم ...

ببین کیفیت درس خوندنت را ببر بالا . من یکی را می شناسم توی سه ماه تونست رتبه سه رقمی بگیره . می تونی .... تمرکزت را باید بالا ببری . برنامه ریزی کن . اگر به مشاور دسترسی داری ازش کمک بگیر توی سه ماه خیلی کارها میشه کرد به شرطی که از همین الان شروع کنی 

کنکور امسال تنها خوبیش این بود که فرصت برای جبران دارین برای هر چی خراب کردین فرصت دارین درستش کنین ...

،واقعا حس بدی دارم ،احساس میکنم دیگه توانایی قبولی رو ندارم و اصلا شایستگی چیزی رو ندارم،بنظر شما توی این وقت باقی مونده میتونم درصدای افتضاحمو به ۶۰برسونم آخه؟⁦👩‍🦯⁩

نه ممنون من نمیتونم با برنامه ی موسسه های آموزشی جلو برم ،کلا خودم همیشه صلاح دید خوندنمو بهتر میدونم ،البته اگه تنبلی نکنم

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب گفتم بهشون ،اونام قبول کردن،فقط مشکل اینجاست اگه باز گند بزنم چی😐💔

دیگه به حرمت امیدواری پدرو مادرت گند نزن💔

نی نی سایتو کلا ترک کن برو درستو بخوووون مامان و بابات بهت امیدوارن🥺

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
ببین کیفیت درس خوندنت را ببر بالا . من یکی را می شناسم توی سه ماه تونست رتبه سه رقمی بگیره . می تونی ...

مرسی چقدر بهم امید میدید🙁🥺

ولی من خودمو باختم،انگیزه ام به کل دود شد رفت هوا ،با حس عذاب وجدانم چ کنم،دروغگوام😪

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
دیگه به حرمت امیدواری پدرو مادرت گند نزن💔 نی نی سایتو کلا ترک کن برو درستو بخوووون مامان و بابات ب ...

دست خودم نیست که 🙂🙌انگاری توی قبولی کنکور هیچ استعدادی ندارم

دست خودم نیست که 🙂🙌انگاری توی قبولی کنکور هیچ استعدادی ندارم

خب پس ولش کن مجبور نیستی که! دنیا ک فقط کنکور نیس

منم نخوندم بخور و بخوابم هیچی ام ازم کم نشد😐😂

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
۶ ماه برای مطالعه کنکور کافیه بنده مشاور کنکور هستم. ناامید نباش و درس بخون

شش ماه وقت ندارم ،تا کنکور تیر بیشتر نمی‌خوام پشت کنکور بمونم،یعنی سه ماه  بیشتر وقت ندارم

خب پس ولش کن مجبور نیستی که! دنیا ک فقط کنکور نیس منم نخوندم بخور و بخوابم هیچی ام ازم کم نشد😐😂

ولی راه رسیدن به آرزوهام همین کنکوره😐

ولی راه رسیدن به آرزوهام همین کنکوره😐

منو مسخره کردی یا چی؟😐😂😂😂

شش ماه وقت ندارم ،تا کنکور تیر بیشتر نمی‌خوام پشت کنکور بمونم،یعنی سه ماه  بیشتر وقت ندارم

عزیزم تیر آخریت باشه ها 

من ۴رمی بود و گند زدم 🤦🏻‍♀️😵‍💫

خودم کردم که لعنت بر خودم باد 

شش ماه وقت ندارم ،تا کنکور تیر بیشتر نمی‌خوام پشت کنکور بمونم،یعنی سه ماه  بیشتر وقت ندارم

شما تصور کن ۶ ماه برای ۱۰۰ زدن تمام دروس کافیه

شما با سه ماه میتونی همه درسارو پنجاه درصد بخونی

اگر تمام درس هارو پنجاه بزنی، رتبه‌ت دورقمی خواهد بود