2777
2789
عنوان

من به خانواده ام دروغ گفتم

2339 بازدید | 57 پست

راجع به رتبه ی کنکورم ،الان بشدت عذاب وجدان دارم ،نگید چرا دروغ گفتم ،چون تحمل سرزنش شنیدن و مقایسه و فشار روحی  رو نداشتم🙁جالبش اینجاست بابام میگه فرهنگیان رو صددرصد میروسونی خبر نداره چیکار کردم ،احساس بدی دارم💔 هم کنکورمو خراب کردم ،هم دروغ گفتم ،هم موقع انتخاب رشته و قبولی چی جواب بدم!؟میخوام کنکور تیر رو شرکت کنم ،ولی واقعا امیدی ندارم

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای

بگو به فرهنگیان علاقه قلبی ندارم😑

این چ کاریه آخه😂

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم کاملا.

علاقه داری و درصدات خوب نبوده ؟

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بگو به فرهنگیان علاقه قلبی ندارم😑 این چ کاریه آخه😂

نه بابا می‌گفت کم کمش فرهنگیان قبولی,بخدا افسرده شدم از دیشب،مدام با خودم کلنجار میرم

من همونی ام که چهار بار تعلیق شد😒😑چرا؟چون حرف زور تو کتم نمیره کلا سلیطه ام😐🪓 ،بای
متوجه نشدم کاملا. علاقه داری و درصدات خوب نبوده ؟

نه درصدام افتضاح شده ،به خانواده ام دروغ گفتم درصدامو ،اونام میگن آفرین کم کمش فرهنگیان قبولی😐😑💔

نه بابا می‌گفت کم کمش فرهنگیان قبولی,بخدا افسرده شدم از دیشب،مدام با خودم کلنجار میرم

بگو از نتیجه راضی نیستم میخوام برای تیر بخونم

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
نه درصدام افتضاح شده ،به خانواده ام دروغ گفتم درصدامو ،اونام میگن آفرین کم کمش فرهنگیان قبولی😐😑💔

کنکور امسال تنها خوبیش این بود که فرصت برای جبران دارین
برای هر چی خراب کردین فرصت دارین درستش کنین
 بریم به این فکر کنیم که چقدر خوب شد همه چیو ۱۲۶_۱۲۷ روز قبل دیدیم
نتیجه همه کم کاریا همه الکی وقت گذرونیا رو دیدی و الان وقتشه که جبرانش کنی
بازی از الان شروع میشه
به اردیبهشت که برسی تازه میدونی این ۱۲۶_۱۲۷ روز چقدر کافی بود برای رسیدن به همه چی از صفر
و به خرداد که برسی ارزو میکنی که نصف این تایمو داشته باشی برای جبران
پس قدر بدونین اینا روزای طلایی زندگیتونن که میتونن شرایط رو تغییر بدن

هنوز روزها و ساعت های زیادی داری

برنامه ریزی کن و بخون گلم.

اگه یه کانال آموزشی توی گزینه ۲ بهت بدم.میخونی ؟ برنامه هم میدن..ولی خب اگه توی کلاساشون شرکت کردی زیاد پیام نزار که متوجه حضورت نشن.البته اگه تمام خودتو میزاری و میخوای بخونی.

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹دانشجوی حقوق.🤍خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)

بعضی چیزها را شاید بشه به صورت موقت مخفی کرد اما آخرش:معلوم میشه دروغ گفتی . حالا بهترین کار اینه بش ...

نه نمیتونم اینو تا آخر عمر بهشون بگم ،میخوام جبران کنم ، ولی آخه با سه ماه چطوری میتونم درصدمو ببرم بالای ۶۰درصد⁦👩‍🦯💔

بگو از نتیجه راضی نیستم میخوام برای تیر بخونم

خب گفتم بهشون ،اونام قبول کردن،فقط مشکل اینجاست اگه باز گند بزنم چی😐💔