2777
2789

جدیدا مد شده ما خبر نداریم؟؟

بابا بشینین زندگیتونو کنین واسه چیزای مسخره که کسی نمیره قهر که...زندگی رو به کام خودتون تلخ میکنین

تا اونجا که من میدونم نرمالش این بود کسی که قصدش واسه طلاق جدیه بره خونه باباش

نظرتون چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نظری ندارم زندگی خودشونه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اگه تصمیم نهایی و واقعیه که خوب مشکلی نیست

ولی دم به ساعت رفتن و برگشتن ،حرمت ادمو از بین میبره

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

هیچ متخصصی ترک خونه رو به عنوان راه‌حل برای اختلافات تایید نمیکنه.

حالا هی بیایید رسما گند بزنید به زندگیتون.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یاد یه کاربره افتادم شوهرش خودش گذاشته بودش خونه ی پدرش و بچه هاشم بهش نداده و نمیره برش گردوونهه نمیدونم چیکار کرد هر روز تاپیک میزد

راستی الان فهمیدم گردونههه هم فیلتره درست تایپش کنی نمیتونی کامنتت رو ارسال کنی