داداشم دیروز بهم زنگ زد خیلی ناراحت بود میگه پنج شش ماهه که مدام این خوابو میبینه خیلی حالش بد بود میگفت هروقت این خوابو میبینم خیلی تو خواب حس و حالم بد میشه وقتی هم بیدار میشم تا چند روز جلو چشممه و اعصابم بهم میریزه
میگه خواب میبینم یه دختر و پسر دوقلو که خیلی کوچولو هستن تازه راه رفتن یاد گرفتن، میان به سمت من ولی تا بهم میرسن و منو میبینن خیلی ناراحت میشن و باهام قهر میکنن و برمی گردن میگه هرچی صداشون میزنم میگم شما کی هستین چرا از دستم ناراحتین هیچی نمیگن و با ناراحتی میرن بعد یهو یه زنه که نمی شناسمش میاد بهم میگه اینا بچه های خواهرتن بعد هم همون زنه با اخم و ناراحتی یه پاکت میده دستم میگه بیا بگیر خیالت راحت شد؟ حالا برو
عجب خواب عجیبی من تعبیرر خواب بلد نیستم گلم ولی ان شاءالله خیره صدقه کنار یذارید
آنقدر خوب که با هر مقدار بار سنگین گناه ، اگر پشیمان شویم و توبه کنیم باز هم مهربانانه ما را می بخشد
و آنقدر بخشنده است که باز فرصت جبران را در اختیارمان می گذارد
آری خدای خوبی داریم
خدایی که مشتاقانه ما را می نگرد
با چنین خدای بخشنده و مهربانی ؛ ناامیدی از درگاهش معنایی ندارد
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
دادشم خیلی توروحیه اش تاثیر گذاشته میگه دیگه تحمل ندارم میگه دیگه میترسم بخوابم شب و روز تا جاییکه بتونم به زور خودمو بیدار نگه میدارم ولی باز تا خوابم میبره........