داداشم دیروز بهم زنگ زد خیلی ناراحت بود میگه پنج شش ماهه که مدام این خوابو میبینه خیلی حالش بد بود میگفت هروقت این خوابو میبینم خیلی تو خواب حس و حالم بد میشه وقتی هم بیدار میشم تا چند روز جلو چشممه و اعصابم بهم میریزه
بنظرم داداشت یه ناحقی در حق کسی کرده...اون بچه های شماهم که سقط شدن ناراحتن،بهتره اول خوب فکر کنه ببینه چه کار بدی کرده،اگه نفهمیده صدقه بده درحق تو و بچه هات و کسی که معلوم نیست،به نیت شماها..ان شاءالله برطرف میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
شاید بچه هات هستن دادانشون به کسی داداشت اشتباهی دفن کرده نمدونم نظرم خیلی داستانی شد