2777
2789
عنوان

با چه روشی تونستین لاغر کنین و برگشت نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 34 پست
ممنون میشم اگه تونستی بعدا بذاری ثبه تاپیگ سر میزنم

بهم یاد اوری کن

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
خدا خیرت بده دختر هر روزش همینه ؟؟

اره. 

بادومم تا پونزده تا میتونی بخوری

میوه زیادی هم نمیتونی بخوری

لواشک، زرشک رب انار و اب هویج هم ممنوعه

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقدار گوشت ها180گرم هست نون ناهار شصت گرم برنجش شش قاشق شام نون و برنج نداره فقط180گرم گوشت کبابی ...

ممنون عزیزم انشالله بهترین نتیجه زو بگیری

رژیم من کتوژنیک بود 

فقط گوشت و چربی اصلااا میوه و مربوهیدرات نداشت

نهایتا ۳ برک کاهو یا دوتا خیار بود

خیلی بهم فشار میومد ولی رعایت میکردم تا از فاز کتو خارج نشم 

زود هم کم میکنی باهاش فقط عین بنز دوباره برمیگرده باید حتما چند ماه تثبیتش کنی و کم کم مواد غذایی رو به رژیم اضافه کنی

بدیش هم این بود که کوچکترین چیت میبردت سر خونه اول 

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
ممنون عزیزم انشالله بهترین نتیجه زو بگیری رژیم من کتوژنیک بود  فقط گوشت و چربی اصلااا میوه و ...

بوووو

نه این خوبه من راضیم

خواهش میکنم

همچنین شما انشالله به وزن دلخواه برسی😍♥