2777
2789
عنوان

با چه روشی تونستین لاغر کنین و برگشت نکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 34 پست
سبک زندگیت باید عوض کنی وگرنه هر رژیمی بگیری همین که نگیری وزنت برمیگرده

بچه کوچیک دارم همیشه مهمون دارم بخاطر اونا میپزم 

ولی ارادم واقعا خوبه به شرط اینکه برنامه داشته باشم

هر روز همه وعده های خودمو جدا میپختم 

غذای بچه کوچیکم جدا 

غذای بقیه اعضای خانه و مهمون جدا 

لب به چیز اضافی هم نمیزدم

واقعا زورم میاد اپن همه زحمت تو ده روز دود شد

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
هفته ای نیست  ماهانه اس پروتیین

منم هر چهار ساعت گوشت و تخمرغ داشتم با روغن البته 

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کالری شماری و رقص کم کردم

کالزی شماری خیلی سخته 

همش باید حستب کتاب کنی 

منم هر چهار ساعت گوشت و تخمرغ داشتم با روغن البته 

صبح 

سی گرم نون و سی گرم پنیر دوتا کردو

یا دوتا تخم مرغ ابپز

یا یه لیوان شیر و ساقه طلایی دوتا دونه

ظهر پنج شش قاشق برنج

با گوشت کبابی

یا شصت گرمـ نون

شام هم

گوشت سینه مرغ بدون نون

تو تمام وعده ها سالاد و سبزی 

دوتا میوه در کل روز قبل ظهر یکی 

عصر هم یکی

روغن و شیرینی جات و تنقلات هم حذف

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
نون و برنجم داری؟؟

اره

صبح سی گرم

ظهر شصت گرم نون یا پنج شش قاشق برنج

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
بچه کوچیک دارم همیشه مهمون دارم بخاطر اونا میپزم  ولی ارادم واقعا خوبه به شرط اینکه برنامه داش ...

حق داری ببین من رژیم گرفتم13کیلو کم کردم الان بخاطر دارو باز دوکیلو اضاف کردم ولی خب اونقدری نیست که نتونم کم کنم، اگه بتونی کالری شمار نصب کنی خیلی کمکت میکنه

آب زیااااد بخور مخصوصا قبل غذا 

حتما ورزش یا لاقل پیاده روی داشته باش

سرخکردنی کم کن

سبزیجات زیاد بخور

هلع هوله و ریزه خواری نکن

سس  رو حذف کن

قند و شکر حذف کن یا خیلللی کم مصرف کن اینا اگه عادات روزانه ات بشه دائمی کم میکنی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
اره صبح سی گرم ظهر شصت گرم نون یا پنج شش قاشق برنج

اگه اشکالی نداره عکس از رژیمت میدی؟ منم بگیرم تا چربی هام تازست ابشون کنم

کالزی شماری خیلی سخته  همش باید حستب کتاب کنی

بله واقعاً سخته به خاطر همین تنهایی آدم کم میاره من با تاپیک بامداد خمار پیش رفتم.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
اگه اشکالی نداره عکس از رژیمت میدی؟ منم بگیرم تا چربی هام تازست ابشون کنم

گفتم برات 

الان رژیمم پیشم نیس

نیستم خونه خودمون

حق داری ببین من رژیم گرفتم13کیلو کم کردم الان بخاطر دارو باز دوکیلو اضاف کردم ولی خب اونقدری نیست که ...

من چند سال پیش خیلیییی لاغر کردم و واقعا خیلی عادت های بد غذاییم  رو کنار گذاشتم

بعد بارداری ۶ کیلو اضافه وزن دارم هرچی رژیم سرخود گرفتم کم نشده انگار متابولیزم بدم اومده پایین 

با کمک دکتر تغذیه کم کردم این وزن رو ولی سر ده روز با خوردن غذای عادی نه زیاد نه کم  برگشت کزد

شیرینی هم کلا الان قطع کردم 

گفتم برات  الان رژیمم پیشم نیس نیستم خونه خودمون

ممنون میشم اگه تونستی بعدا بذاری ثبه تاپیگ سر میزنم

بله واقعاً سخته به خاطر همین تنهایی آدم کم میاره من با تاپیک بامداد خمار پیش رفتم.

الانم هست تاپیکش؟؟

صبح  سی گرم نون و سی گرم پنیر دوتا کردو یا دوتا تخم مرغ ابپز یا یه لیوان شیر و ساقه طلایی دو ...

خدا خیرت بده دختر

هر روزش همینه ؟؟

من چند سال پیش خیلیییی لاغر کردم و واقعا خیلی عادت های بد غذاییم  رو کنار گذاشتم بعد بارداری ۶ ...

مقدار گوشت ها180گرم هست

نون ناهار شصت گرم

برنجش شش قاشق

شام نون و برنج نداره فقط180گرم گوشت کبابی

کوبیده نمیتونی بخوری چون دمبه داره

روغن نداره تو رژیم

سبزیجات مجازی هر چی دلت بخواد

اب زیاد بخور

من قرص اسلیم مکس هم میخورم

دوساعت بعد صبخانه و ناهار یکی