2777
2789
عنوان

باردارم هماتوم چیه اخه 😭😭

1228 بازدید | 32 پست

یهو خونریزی کردم رفتم سونو گفت هماتوم داری ۲۰ میل 

با اخرین پر یودی ۸ هفتمه ولی تو سونو ۶ هفته زده بود .

ضربان قلب بچه ۱۲۰ تا بود که دکترم گفت ضعیفه خیلی 😭

چه خاکی بریزم رو سرم .

نمیخام اینم از دست بدم 🥺😭

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه نترس 20 میل چیزی نیس مال من 4 سانت بود اونم دوتا 

خونریزی کردم که از پام می‌ریخت. استراحت کامل کن دفع یا جذب میشه. 

بعدم ضربان قلب بچه من تو هشت هفته 96 تا بود خوب بود. دکترت عوض کن 

عزیزم.خیلی ناراحت شدم.انشاله که چیزی نمیشه.

من تعریف دکتر فاطمه صالحیو خیلی شنیدم.میخوای یه سر برو پیشش.

+982188879216

این شمارشه

عضو جدید بامداد خمار(وزن الان۶۴/400😭😭😭   وزن هدف۵۵💪💪💪)ببینم میشه این شکمو آب کرد.(عضویت۲۹/10/9۹💙💙قد۱۶۴)(15/11/99 6️⃣2️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣کیلووو)    (۳/۱۲/996️⃣1️⃣/3️⃣0️⃣0️⃣)💙💙(۲۰/۱۲/۹۹5️⃣9️⃣/3️⃣8️⃣0️⃣)🥰🥰🥰🥰بالاخره دهه ۵۰ شدمممم.💚💚(7/1/14005️⃣7️⃣/5️⃣0️⃣0️⃣)خب دیگه فقط دو کیلو مونده تا به هدفم برسم.خیلی حس خوبیه وقتی لباسای قدیمی دوباره اندازت میشه🥰🥰.(۲۳/۱/۴۰۰5️⃣5️⃣/7️⃣8️⃣0️⃣)تامام💪💪💪💪💪💃💃💃💛💛💛

عزیزم منم داشتم یه مقدارش دفع شد یه مقدار هم جذب،باید استراحت مطلق باشی غذاهای با طبع گرم نخور عرق کاسنی و چیزای خنک زیاد بخور من حتی برای دستشویی هم معذرت می‌خوام از لگن استفاده میکردم باید در حالت دراز کش پاهاتم بذاری بالاتر از سطح بدن 

برو دکتر واست شیاف بنویسه استراحت مطلق کن از سر جات تکون نخور استرس واست سمه 

شیاف  و امپول پروژسترون از اول استفاده میکنم

اول اینکه نترس 20 میل چیزی نیس مال من 4 سانت بود اونم دوتا  خونریزی کردم که از پام می‌ریخت. اس ...

خیلی استرسم داده

استراحت مطلق  کن رابطه نداشته باش دوستمم ضربان قلب بچش کم بود خداروشکر بااستراحت و تغذیه خوب ب ...

وای دعام کنید

نگران نباش . منم دارم دوسانتی. خونریزی بدی داشتم. دوهفته اس. از دیروز حس میکنم کمتر شده. مرتب استراحت کن. من تو سایت خوندم اب پرتقال . اب انار  و به خیلی خوبه و کمک میکنه. مرتب دارم میخورم. استراحت هم دارم