2777
2789
عنوان

باردارم هماتوم چیه اخه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 32 پست
عزیزم.خیلی ناراحت شدم.انشاله که چیزی نمیشه. من تعریف دکتر فاطمه صالحیو خیلی شنیدم.میخوای یه سر برو ...

تهرانه دیگه

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام اصلا نترس من دو قلو بار دار بودم برای من ۶ سانت بود دوتا هماتوم داشتم هماتوم یه کیسه ای هست که پشت جفت تشکیل میشه وپر از خون میشه وقتی خالی میشه خونریزی میکنی من داشتم از ۴ هفتگی تا آخر بارداری استراحت کردم فقط حتما پیش متخصص برو که بهت شیاف بده الان دوتا گل پسر دارم ۴ سالشونه 

خیلی استرسم داده

نترس. من الان نزدیک دوماه و نیم استراحت. هفته دیگه سنو میدم 

دکتر منم اگه آروم بود تو شش هفته میگفت لخته خونه برو استراحت نگفت استراحت نکردم بدتر شدم. کلی الکی بم استرس داد. 

وضعیت من از تو بدتر بود نصف جفتم کنده شده بود الان بچم خوبه 

اگه آمپول بدن فک میکنم زود تر بره آخه یکماه فقط شیاف و دوفاستون استفاده کردم فایده نداشت ولی از وقتی آمپول میزنم اثر گزارش بهتره

سلام اصلا نترس من دو قلو بار دار بودم برای من ۶ سانت بود دوتا هماتوم داشتم هماتوم یه کیسه ای هست که ...

استراحت میکنم و شیاف و امپول میزنم .

وای دعام کن توروخدا

نترس منم ۶ هفته ضربانش ۱۲۰ بود گفت ک خ خوبه.. الانم ۱۵ هفتم یکم جفتم پایینه

اخه تو سونو نوشته منظم ولی دکترم گفت نه خوب نیس

نترس. من الان نزدیک دوماه و نیم استراحت. هفته دیگه سنو میدم  دکتر منم اگه آروم بود تو شش هفته ...

سه روز یبار میزنم .شیافم هر ۸ ساعت کرده

سلام اصلا نترس من دو قلو بار دار بودم برای من ۶ سانت بود دوتا هماتوم داشتم هماتوم یه کیسه ای هست که ...

چند هفتگی زایمان کردی با استراحت کامل ؟ درسته دو قلو زودتر دنیا میاد؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
استراحت  و دارو عزیزم نگران نباش آرامشت حفظ کن.... شاید چهار پنج تا از دوستام با همین شرایط بود ...

وای دعام کن

سه روز یبار میزنم .شیافم هر ۸ ساعت کرده

خوبه دیگه. بیشتر اینا که دوسانت بودن تو دوهفته بر طرف شده. قشنگ بخور و بخواب. توالت فرنگی استفاده کن حمومم خیلی نرو بمن گفت هفته یکبار ده دقیقه. 

چیز گرمم نخور با نارنگی 

من ماهی یک بار حمام میرفتم از توالت فرنگی استفاده میکردم غذا مادرم برام درست می‌کرد کارهای خونه روهم مادرم وهمسرش انجام میدادن همش هم بیمارستان بودم پدرم در اومد ولی به سختی هاش میارزه الان کنارم هستن انگار کل دنیا برای من