2777
2789
عنوان

تنبلی برای نماز

1009 بازدید | 98 پست

چجوری تنبلی تون نمیشه نماز می‌خونیم من میخونم اما بیشتر وقتا تنبلیم میشه یا به خاطر شرایط سخت جامعه ک فکر میکنم خدا کاری برامون نمیکنه کلا ول میکنم نمازو چیکار کنم تجربه دارا بگین

اتفاقا الان خوندم 😉

هنگام تولد در گوشمان اذان میگویند ولی نمازی نمیخوانند، هنگام مرگ برایمان نماز میخوانند بدون اذان ، اذان هنگام تولد برای نماز زمان مرگ است              وچقدر کوتاه است این زندگی😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شرایط جامعه رو ما آدم ها درست کردیم خدا چیکار کنه؟😕 بعدشم همیشه با خودت بگو من نماز میخونم به خاطر خودم😊 اگه دقت کرده باشی هر وقت نماز اول وقت بخونی به همه کار هات میرسی اصلا تاثیر نماز اول یه چیز عجیبیه که خودت باید بهش برسی😘 

منم بعضی مواقع نمیخونم ولی سعی میکنم اخه حسش نمیاد

هنگام تولد در گوشمان اذان میگویند ولی نمازی نمیخوانند، هنگام مرگ برایمان نماز میخوانند بدون اذان ، اذان هنگام تولد برای نماز زمان مرگ است              وچقدر کوتاه است این زندگی😔 
قبول باشه عزیزم. التماس دعا 

مرسی محتاجیم ب دعا 

من دارم میرم بخونم خود منم تازه شروع کردم من دوتا کار میکنم اول اینکه من بنده عالی نیستم پس سر زمان بخونم تا نمازم با آدم های خوب بالا بره دوم هروقت تنبلیم بشه چندبار میگم پناه میبرم به خدا از شر شیطان رانده شده واقعا انگار وسوسه تنبلی کم میشه 

خدا ول نکرده ما رو عزیز دلم مطمئن باش اگه ول کرده بود خیلی خیلی فاجعه های بزرگی پیش میومد

محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنین محض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثبات و غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی . اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست 
من دارم میرم بخونم خود منم تازه شروع کردم من دوتا کار میکنم اول اینکه من بنده عالی نیستم پس سر زمان ...

برای منم میشه دعا کنی با دل پاکت 🥺

محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنین محض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثبات و غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی . اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست 
بفرما عزیزم

گل گفتی 

توی این شرایط سخت بیشتر به نماز نیاز داری 

بیشتر به یه وقت خصوصی با خدا نیاز داری 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️