من 22 سالمه دوتا اسم دارم (یکی اسما یکی طیبه ک تو شناسناممه) اسممو میخام عوض کنم
طیبه رو هیشکی نمیگه برا مدرسه و مدارک و ایناس، ولی همه اقوام منو به اسما میشناسن کسی طیبه صدام نمیزنه حالا بنظرتون اسم تو شناسناممو هم اسما بزارم یا یه اسم دیگ؟؟؟
ولله نیایش قشنگه هم عادیه هم خوشگل هم ضایع نیست بی معنی نیست مسخره نیست عجیب غریب نیست
یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن
بهار که کلللللی قشنگه اصلا آدم از شنیدنش سرحال میشه😍
یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن
والله یه فامیل داریم سه سال پیش پسرشو گذاشت آبتین الان به در و دیوار میزنه عوضش کنه از بس مسخره س…او ...
خب سلیقه س دیگه
هرکی یجور میپسنده
اما اینکه هر سال اسمی که انتخاب کردی رو بری عوض کنی دیگه مسخرس
خداروشکر ثبت احوال نمیزاره والا بعضیا رو هرسال باید ب اسم جدیدش صدا میکردیم😑
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
بله سارا یک اسم بین المللیه، خواهرمم نینا یک اسم روسی و مادربزرگ اسمش کاترین مادرمم نازنین
خودم عاشق اسم اسماء و لیا هستم لیا اسم مادر حضرت یوسف بوده
تو پسر هم عاشق اسم پویا یحیا و علی امیر سهیل محمد هستم
خب سلیقه س دیگه هرکی یجور میپسنده اما اینکه هر سال اسمی که انتخاب کردی رو بری عوض کنی دیگه مسخرس ...
باور کن هرکی رو دیدم جوگیر شده و اسم عجیب غریب گذاشته پشتبندش سریع پشیمون شده ولی دیگه امکانش نبوده عوض کنه😂😂😂😂😂 خدا رو شکر ثبت احوال سخت میگیره وگرنه به قول شما هر چند مدت یبار باید مردمو با اسم جدید صدا کنیم🤣🤣🤣🤣