من 22 سالمه دوتا اسم دارم (یکی اسما یکی طیبه ک تو شناسناممه) اسممو میخام عوض کنم
طیبه رو هیشکی نمیگه برا مدرسه و مدارک و ایناس، ولی همه اقوام منو به اسما میشناسن کسی طیبه صدام نمیزنه حالا بنظرتون اسم تو شناسناممو هم اسما بزارم یا یه اسم دیگ؟؟؟
اگه من قرار باشه اسمم از سارا عوض کنم که هرگز نمیکنم ، میزاشتم اسماء
یه مدت به سرم زد اسمم زیاده عوضش کنم از بس دنگ و فنگ داشت منصرف شدم
الان میبینم سارا یک اسم بین المللی و زیباست خوب شد عوض نکردم
یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظر خودت زینب خوبه یا آرنیکا و آرمیتا و پارمیدا و سالومه و آرتیمیس و آتوسا و ،،،،🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢 خد ...
عزیزم من عاشقه اسمم هستم ولی الان تو این دوره خیلیا هم دوست ندارن نمیشه که بزور بکسی تحمیل کرد میشه؟
الان این اسمهایی که مثلا جدیده سه سال دیگه کسی نمیزاره میگن قدیمیه ولی یه عده دیگه هستن که شاید اسمهای قدیمیتر دوست داشته باشن و اونو بزارن رو بچشون
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
اگه من قرار باشه اسمم از سارا عوض کنم که هرگز نمیکنم ، میزاشتم اسماء یه مدت به سرم زد اسمم زیاده عو ...
سارا یک اسم در تمام کشورها مرسومه خیلیم زیباس
مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یکموی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌
عزیزم من عاشقه اسمم هستم ولی الان تو این دوره خیلیا هم دوست ندارن نمیشه که بزور بکسی تحمیل کرد میشه؟ ...
والله یه فامیل داریم سه سال پیش پسرشو گذاشت آبتین الان به در و دیوار میزنه عوضش کنه از بس مسخره س…اون زمان مد بود الان مسخره
ولی به سری اسمها اصلا کهنه نمیشه مادربزرگ نود و خورده ای سن داشت اسمش کاترین بود اسمهای شرعی و عرفی زیادی هست که سالهاس میزارن وکهنه و دمده نشده و اسمهایی هست که الان میزارن و دوماه بعد ضایع
یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن