2777
2789
عنوان

اسمم میخام عوض کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من کلا باید عوض کنی. نمیدونم اسمای ایرانی چه عیبی دارن که همه عربی میذارن

خوب تو اون دوره اینطور بوده دیگه

الان بندرت ازین اسمها هست

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

بنظر من کلا باید عوض کنی. نمیدونم اسمای ایرانی چه عیبی دارن که همه عربی میذارن

دیگه نخواست همه رو تخریب کنی و سلیقتو تحمیل

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن

منم مامانم تو شناسنامش فاطمه هستش ولی از بچگی طلا صداش میکنن الان وقتی میره بانک صداش میزنن خانم فاطمه فلانی واکنشی نشون نمیده😂 یادش میره تو شماسنامش فاطمس😂😂😂

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

برا من عوض نكرد اسمم مذهبيه  گفت بايد نامه دادگاه بياري😔

خب نامه دادگاه ببر عزیزم یه دادخواست تغییر نام تنظیم کن 

با این محتوا که تو فامیل به فلان نام شهرت داری یه استشهادیه هم میبری اگر قاضی خوبی باشه  و ادله قابل قبول داشته باشی قبول میکنه

اسی دوتاش قشنگه  و پرمعنی اسما که اسم صحابی زن بوده و طیبه یعنی دختر پاک 

بنظرم قشنگه الکی حساس نشو و مردم بیشتر اون اسم رو میشناسن که صدا میشی باهاش ، شناسنامه زیاد مهم نیست

من خودم چندسال پیش واسه شناسنامه اقدام کردم کلللللی دنگ و فنگ داره به این راحتیا نیست عوض کردنش زیاد به خودت سخت نگیر

یک اسم چرت و پرت و بی معنی و دراز و طویل زشت نیست که مصمم باشی عوضش کنی اسمهای عربی خیلی خوبی، خدایی اسماء و طیبه از آرتیمیس و آتوسا و سالومه و آناهیتا و فلان این مسخره های بی معنی خیلی بهتره

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن

دیگه نخواست همه رو تخریب کنی و سلیقتو تحمیل

ای بابا

اون موقع سلایق فرق میکرده باالان

چیزی نیست که

ده سال بعدم اسمای امروزی رو نمیزارن مطمئن باش

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

خب نامه دادگاه ببر عزیزم یه دادخواست تغییر نام تنظیم کن  با این محتوا که تو فامیل به فلان نام ...

بله درسته

روند قانونیش اینه

ای بابا اون موقع سلایق فرق میکرده باالان چیزی نیست که ده سال بعدم اسمای امروزی رو نمیزارن مطمئن ب ...

بنظر خودت زینب خوبه یا آرنیکا و آرمیتا و پارمیدا و سالومه و آرتیمیس و آتوسا و ،،،،🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

خدا وکیلی زینب خوبه

حالا عربی هم نباشه اسمهای قشنگ کلللللی داریم مثلا بهار باران پونه دریا لیلا سارا مونا آنی صحرا رها ..،اینا چشونه که یه عده گیر دادن به اسامی ایرانی که خودشونم معنی خیلیاشو نمیدونن که ینی چی؟؟؟

مثلا میترا یعنی خدای عهد و پیمان، خب یه مسلمون فقط معتقده به یک خدا اونم الله، دیگه میترا چیه میزارن بعضیا؟.  گاهی اسمها شرک آمیزه گاهی کفر آمیزه گاهی اسم ها شرم آوره گاهی توهین آمیز ولی متاسفانه با این خالت بازم بعضیا میزارن و به کتفشونم نیست و ادعای باسلیقگی هم میکنن فکر میکنن هرچی اسم طولان تر و اجق وجق تر و ناشناخته تر باشه باکلاس تره

یکی گذاشته علیسان خب علی چشه حتما یه دم بهش میبندی با سان؟!!!!!!!

این پسوندا بهش نمیخوره

یا میزاره محمدشاهان. خب محمدش چیه شاهانش چیه؟!!!!!! اصلا وضعیه که نگو!!!! هرکی واسه خودش یه شاه و یه ملکه زاییده ولله به خدا😂😂😂😂😂