2777
2789
عنوان

نی نی سایت😊

18 بازدید | 7 پست
من حدود 1سال خواننده خاموش بودم تو این یکسال چقدر خبر بارداری و سقط خوندم بماند... چقدر از مشکلاتتون حرف زدین و ناراحت شدم بماند... چقدر داستان سرکاری خوندم بماند😊 پارسال بهمن باردار شدم..مدام سایت رو چک میکردم ببینم کی همزمان با من باردار میشه😊 ذوق داشتم،ولی بعد از 10 روز رفت... تا یمدت حوصله خودمم نداشتم..بعدم که درمانم شروع شد و دوباره انتظار و بارداری پرخطر.. الان داشتم تاپیکای امروز رو میخوندم رسیدم به تاپیک شاپرک..تمام اتفاقات دوران بارداریش یادم اومد،انگار همین دیروز بود که انتقال جنین داشت و خواست دعا کنین براش...خداروشکر پسر قشنگش به سلامتی اومد بغلش تاپیک مرضی هم خوندم..اتفاقات تلخی که براش پیش اومد.. برای ما خیلی زود گذشت ولی هیچکس از دلشون خبر نداره جز خودشون و خودشون.. دعا کنین منتظرا هم بزودی دامنشون سبز بشه..برای باردارها هم دعا کنین بسلامتی زایمان کنن.. دوران بارداری خیلی سخته..خیلی التماس دعا🌹
❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
سلام از مرضى خبر دارین خوبه انشالله
تمام زندگى ام در دو کلمه ختم مى شود همسرم و فرزندم😘😘😘😘👍🏻 علاقه مندان به زبان المانى بیاین با هم باشیم 😜😜😜😜🤣 http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1560331

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا همه باردارا بسلامتی فارغ شن،منتظرا زودتر دامنشون سبزشه
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
خدایا دامن همه منتظرها رو سبز کن و همه خانم هاى باردار به سلامتى زایمان کنن
تمام زندگى ام در دو کلمه ختم مى شود همسرم و فرزندم😘😘😘😘👍🏻 علاقه مندان به زبان المانى بیاین با هم باشیم 😜😜😜😜🤣 http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1560331