2777
2789
عنوان

که عشق آسان نمود اول ، ولی افتاد مشکل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 32 پست
چند سالته شما؟ والا اون زنی که الان اینجوریه بعدا چی بشه شما هم که دیدی به شوهر قبلیش ابراز علاقه ...

اینکه ابراز کرده و یا قبلا دوست بوده ! مردایی ک زن دارن زن دومم میگیرن دوس دخورم دارن چیه تکلیفشون این وسط 😑 نگید غلط کرده و اینا ک انقد هس تا دلت بخواد . حالا یکی رو شده یکی مخفیانس هنوز

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه ابراز کرده و یا قبلا دوست بوده ! مردایی ک زن دارن زن دومم میگیرن دوس دخورم دارن چیه تکلیفشون ا ...

زنه آره خب جدا شده طبیعیه دلش ی مدت تنگ بشه تا ۱ سال بعد جدایی

میگم این پسره چرا افتاده پای همچین زنی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

مطمئنا طلاق و مسائل و مشکلات زندگی ادم و افسرده وعصبی میکنه بنظرم شما جدی باهاشون صحبت کنید چون شاید ایشون انقدر غرق در افکار خودشونن ک متوجه تلاش های شما و حتی حضور شما نباشن شما بهتره یه تلنگر بهش بزنید و بگید براش چیکارا کردید و این رفتارهایی ک میبینید ازارتون میده و درمقابل ناسزا هایی ک میدن راحت نبخشیدشون تا متوجه اشتباهاشون بشن در عین حال همیشه حامی باشید اگر علاقه دو طرفه باشه رابطتون بهتر خواهد شد بعضی موقع ها انقدر ناراحتی طولانی میشه ک ادم یادش میره چ جوری باید دوباره خوشحال باشه شما باید اون یادآوریه باشید براشون 

کلا ازدواج آدم مجرد با کسی که قبلا ازدواج کرده رو نمی‌پسندم خانوادتون ام صلاحتون رو میخوان مطمئن باشید خوب فکر کنید خانوادتون هم به خاطر یه آدمی که حتی دقیق نمی‌شناسید کنار نذارید.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

فکر نمیکنم ازدواج صحیحی باشه 

مطمئنا شما بعد ازدواج پشیمون میشی 

شاید علت طلاقش همین اخلاق های یهویی هستش 

خب هر کسی قطعا خصلت های ذاتی خوب و بدی داره ولی شما بخاطر ی رفتار خوب میخوای تا اخر عمرت فحش و ناسزا بشنوی ؟

یکم بیشتز فک کن شاید گاهی اوقات خانواده ها بی راه نمیگن .

زنه آره خب جدا شده طبیعیه دلش ی مدت تنگ بشه تا ۱ سال بعد جدایی میگم این پسره چرا افتاده پای همچین ز ...

افتاده چیه ؟ خب عاشقش شده . خونوادش اگ پسر پنجاه سالشون عاشق دختر ۲۰ ساله بشه نمیگن نه ! حمایتم میکنن ‌. حالا ک اینجوریه میگن نه . ! 

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )
افتاده چیه ؟ خب عاشقش شده . خونوادش اگ پسر پنجاه سالشون عاشق دختر ۲۰ ساله بشه نمیگن نه ! حمایتم میکن ...

ببین دختره یه بچه ۱۴ ساله داره

اصلا همه چی درست اگه شوهرش اذیت اش میکرده حق داشته و داره یه زندگی خوب داشته باشه

وقتی یکی اینجور با جون و دل میخوادش چرا این زنه اینجوریه؟

التبه پسره هم باید رسمی بره جلو قبل عقد توقع عاشقانه بازی از زن رو نداشته باشه

ولی وقتی زنه فحاشی میکنه بهش

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

الان اینارو گفتی ک بگن وای حیف تو ! تو مجردی برو با مجرد و .... بعدشم خواموادت اگه خودت طلاق میگرفت ...

ما خودمون برا داداشم زنی که طلاق گرفته بود رو گرفتیم ولی این با قضیه استارتر فرق میکنه، پسر عموم با یه زن طلاق گرفته ازدواج کرد امسال، همه هم خوشحال شدیم چون خانم خوبیه.و با موافقتو تأییدخانوادهها وصلتسر گرفته...و خیلی های دیگه تو فامیلمون هم بوده باز اینجوری ازدواج کردن با اینکه پسره مجرد بودن و اولین ازدواجشون بوده.اینا رو گفتم که بدونی مخالف اینجور ازدواج نیستم و طلاق و بیوه عیب نیست. 

اما مورد ها هم میشناسم که زن بیوه با یه بچه یا دو بچه مخ پسری رو زده و با مخالفت های خانواده پسر باهاش ازدواج کرده، زیاد دیدم اینجوری.  و اون پسر هیچوقت خوشبخت نشده چون واقعا مناسب هم نبودن و جالب اینجاست اون زن هم با چند نفر دوست بوده تا آخرش یکی و مثل استارتر گیر آورده. والا من خودم پسر دارم اگه اینجور قضیه ایی براش پیش بیاد هرگز نمیبخشمش زحمت کشیدم پسر بزرگ کردم آخر سر هم بره با یه گرگ دنیا دیده ازدواج کنه بشینم بدبختیشو ببینم. 

الان اینارو گفتی ک بگن وای حیف تو ! تو مجردی برو با مجرد و .... بعدشم خواموادت اگه خودت طلاق میگرفت ...

نه اگه همچین فکری داشتم دنبال راه حل برای بهبود رابطه نبودم. فقط ترس از این دارم که دل این خانوم با همسر سابقشون باشه چون ایشون ازدواج کردند میخواد به اون آقا بفهمونه که منم خواستگار دارم چون بسیار مغرور هستند.ترسم از اینه که من فقژ یه قربانی باشم این وسط همین. 

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند
نه اگه همچین فکری داشتم دنبال راه حل برای بهبود رابطه نبودم. فقط ترس از این دارم که دل این خانوم با ...

خب امتحانش کن . اگه دوستت داش خب اگرم واقعا برا این چیزی ک میگی بود کلا بیخیالش شو 

برادرم توی عمچین رابطه بدی گیرافتاد و بشدت اسیب دید اخرشم اون خانم رفت باکسی دیگ نکم برادر من خودتون ...

در حال نجات دادن هستم اما مدام بهم احساس عذاب وجدان میدن چه اون خانم و چه مادرش و طلبکار از منن. من میدونم بابت تحقیر و توهین و تخریب شخصیت مداوم از طرف این خانم زندگی ما اگر هم شکل میگرفت سرانجامی نداشت و به طلاق منتهی میشد.شکستم بد هم شکستم.شدم مثل یک انسانی که دیگه خندیدن بلد نیست و همیشه آسمان دلش گرفته و ابری هست. سپاس از نظر تان

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند