2777
2789
عنوان

خواستگار عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 51 پست

این از اوناس که ته ته فکرش «هرچی من بگم همونه» هست.

البته بگما. همین که شما بجای کار کردن گفتی ۱-۲ سال کار. اونو امیدوار کرده که راضی شی همینم انجام ندی‌.

مثلا اگه جدی تر شد بهت بگه باشه قسطت با من کار نکن!

اگر فقط واسه قسط کار میکنی خب اینم یه راهه، اما اگر علاقه به کار داری اصلا کوتاه نیا و حتی تاکید کن از اجازه کار کردنم باید جز شرایط ضمن عقد باشه و توی عقدنامه نوشته شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا دوقطبیه . یا اصلا خواستگار نیست و هدفش دوستیه ولی نمیدونه چجوری کشش بده تا بمونی

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

همه خواستگاری من می‌دونن شاغلم بعد میان خواستگاری میگن که با کارکردن زن مشکل دارن حتی شده یکیش ۴ جلسه اومده 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)
ببین..خواسته توی سه جلسه شما رو بررسی کنه..شاید یه فرجه پیدا کنه یه چیزی توی شما که بهتر بشناسه و شا ...

خوب چرا گرم و صمیمی رفتار میکنه و جالب تر اینکه خونمون رو میپرسه که کدوم دره

یعنی چی؟

منم چند تا خواستگار داشتم که می‌دونستن من شاغلم ولی بازم میومدن میگفتن با کارکردن زن مشکل دارن 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)