2777
2789
برو پاساژ آبی،میگن اجناسش خیلی شیک و ارزونه من هر وقت عید میرفتم مسافرت،همونجا توی سفر خرید میکر ...

ادرسش کجاس؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی اصفهان جایی رو نمیشناسید که دیگه برم و چیزاش شیک و خاص باشه،دیروز انقلاب و مجتمع کوثر و نظر رو ر ...

اصفهان خیلی گرونه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شهدا نرفتم راستش گفتم وقتی کوثر و انقلاب نپسندیدم اونجا بپسندم.بقیه رو رفتم یا شیک نبودن یا به درد م ...

توی تن پوشیدین؟

تجلی هم قشنگ بود مانتوهاش 

باید بپوشی تا ببینی بهت میاد یا ن

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
من از تهران میام اصفهان ضحی خرید میکنم. کاراش خیلی شیکه

کجاس؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ادرسش کجاس؟

فک کنم خیابون هشت بهشت،توی نت بزنی دقیق هست،یه پاساژ ۴ طبقه،همه چی هم داره.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

اووووف من پارسال سه بار نظر رو بالا پایین کردم تا تونستم مانتو پیدا کنم. 

نظر چيز به درد بخور نداره،يه لباساي زشت و عجيبي داره كه ميگم كي اينارو ميپوشه، فقط يه پالتو ديدم خيلي خوشگل بود البته 2 ماه پيش

چهارباغ هم رفتم همه لباسا زشت و گرون

کلا جنسا انگار از سالای قبل موندن منم چیزی نخریدم

امسال آخه خیلی هم دیر جنس آوردن.من اول اسفند رفتم هنوز پالتو بود.مانتوهایی که ۸ سال پیش خریدم تو کمد بود باز مد شدن

فک کنم خیابون هشت بهشت،توی نت بزنی دقیق هست،یه پاساژ ۴ طبقه،همه چی هم داره.

قیمتاش چطوره؟