من این سه سالی که کرونا بود لباس عید نخریدم.اینقدر ذوق داشتم مانتو و روسری بخرم.کیف و کفش دارم.دیروز تا شب کلی جا رو گشتم واقعا هیچ چیز نپسندیدم جز یکی که خیلی کوتاه بود تازه قیمتش ۲۸۰۰ بود.من کم مانتو میخرم ولی خیلی شیک.همیشه عیدا خیلی خاص میپوشم.مانتو قبلیام از اینا خوشگلتر بودن فقط خیلی پوشیدمشون.تو دل باز و کوتاه هم نمیپوشم.هر چی گشتم یا شیک نبودن یا به درد سن مامانا میخورد.دیگه مجبورم قیدش رو بزنم همون قبلیا رو باز تکراری بپوشم چون یه هفته دیگه دارم میرم سفر.دیگه هم نمیرسم برم خرید.بخوامم برم نمیدونم کجا برم
برو پاساژ آبی،میگن اجناسش خیلی شیک و ارزونه من هر وقت عید میرفتم مسافرت،همونجا توی سفر خرید میکر ...
ادرسش کجاس؟
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
توی اصفهان جایی رو نمیشناسید که دیگه برم و چیزاش شیک و خاص باشه،دیروز انقلاب و مجتمع کوثر و نظر رو ر ...
اصفهان خیلی گرونه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من از تهران میام اصفهان ضحی خرید میکنم. کاراش خیلی شیکه
کجاس؟
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
فک کنم خیابون هشت بهشت،توی نت بزنی دقیق هست،یه پاساژ ۴ طبقه،همه چی هم داره.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمیپرستن😆
فک کنم خیابون هشت بهشت،توی نت بزنی دقیق هست،یه پاساژ ۴ طبقه،همه چی هم داره.
قیمتاش چطوره؟