2777
2789
عنوان

همسایه ی ک میگن دزده و حالا موتور کولر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 58 پست

حالا بگید شما بودید مثل من جز همینا به کس دیگه مشکوک میدید؟؟درصورتی تا حالاتوی این خونه ده روزم نباشم هیچی تو حیاط جابه جا هم نمیشه از بس جای مطمعنی بود 

عایا دارم به گردن میکنم؟؟

😅

کلا برا شوهرم خوابم نبرد ک این ساعت بیدارم 

آخه خیلی مواظب خونه بود 

و حالا باید یه مبلغیم خسارت بده و خودشم میگه حس میکنم امانت دار نبودم بیشتر ناراحتم میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست که مرا یاری کند 

فک کنم افکارم خیلی شیطانی شده از بیخوابی 😅

از طرفی دلم راضی نیست تهمت بزنم ولی بخدا پازلا خودشون میان کنار هم 

ازطرفی مال یتیم بوده دلم میسوزه هرچند ما خسارتش رو هم بدیم 

مشکوک اره ولی نمیشد باز بیانش کرد 

برا ما هم تو ی پاییز موتر کولر اکثر همسایه ها هم ردیف ما دزدین

فقط برا ما سر رسیدیم. فرار کرد

خود همسایه ته کوچه ما میگفت برادر شوهرمه معتاد. ولی باز نمیشد شکایت کرد تهمت زد.

حالا جالبه wcما یه پنجره خیلیی کوچیک داره رو ب کوچه اس. که ی قسمتش فن گذاشته بود. قسمت کنارشم شیشه نبود ی چیز اهنی بود

ی روز دیدم گفت واوwcچقد نورانی شده

تا شبش iQدادم. بابا این فن کشیدن با سیم چین قیچی کردن و نور از اونجا خالی فن میاد

خدایاشکرت❤💙💛💜
کیست که مرا یاری کند  فک کنم افکارم خیلی شیطانی شده از بیخوابی 😅 از طرفی دلم راضی نیست تهمت ...

ازه این وسط چقدر دلگیر شدم از دنیا و کار خدا چقدر گناه دارن اون ۳ تا پسره. الان پیش کی زندگی میکنن ؟ حالشون چطوره؟

خدایاشکرت❤💙💛💜

کار به این خانواده ندارماااا

ما تو یه خونه دوطبقه بودیم.من و صاحبخونه.خواستن خونه نما کنن.شوهرم نبود.زن و مرد صاحبخونه اومدن و کولر آبی کلا از تراس بردن.برا اینکه سبک باشه موتورم باز کردن و گذشت از مهرماه شد اردیبهشت

اردیبهشت گفتیم‌کولر نصب کنید و کولر رو پشت بام‌آوردن و ای وای موتور نداره و هرچی من‌میگم موتور خودتون بردید.زن و شوهر میگن نه.منم‌که شوهرم‌نبود و شاهدی نداشنم

دیگه زن داد میزد مگه ما احمقیم موتور باز کنیم.حتما دزدیدی.و کار به ۱۱۰کشید

اینا یه تبار داشتن تو پارکینگ و ۱۱۰ و همه همسایه ها ریخته بودن و منم یک کلام که خودم دیدم موتور گذاشتن تو انبار.شوهرمم میگفت زن‌من اشتباه نمیکنه.دیکه انبار ریختن.بماندد چقدر وسیله بود.خدا شاهد لحظه آخر زیر ات و اشغال موتور دراومد.فک کن شوهرم گرفته بود تو دستش میرقصید میگفت ما احمقیم.موتور باز نکردیم.تیاوردیم پایین

ما که تو ۱۰روز زودتر موعد خونه تخلیه کردیم.اما من همیشه سپردمشون به خدا

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
هیچی دیگه دلم براتون بگه  شوهر از روی دیوار حیاط خودشو بزووور کشید بالا رفت رو بوم با نور گوشی ...

یعنی چی الان اینا همش تهمت بود عزیزم

مگه بوی سیگار و اعتیاد یعنی دزدی

زنگ زدن دختر همسایتون به شما یعنی دردی خانوادش

از تهمت متنفرم چون پای ابروی مردم وسطه

لطفا تا به یقین نرسیدید در مورد دیگران حرفی نزنید

اینم بگم تا هفته ی پیش کولر مشکلی نداشت 

بگید چجوری🤭داشتم یکی از کارای بزرگمو میزدم به دیوار دستم خورده بود روی کلید کولر 

متوجه صداشم نبودم چون از دریچه بود 

بچه ها میگفتن مامان یه جایی داره سوز میاد بعد دیده عه کلیدو زدم 😀

اینم مشخص میکنه توی همین هفته به سرقت رفتیم 

ازه این وسط چقدر دلگیر شدم از دنیا و کار خدا چقدر گناه دارن اون ۳ تا پسره. الان پیش کی زندگی میکنن ؟ ...

سه تا پسر مثل دسته گل خدا حفظشون کنه 

توی شهر دیگه با مادر بزرگ و عمو و عمه ی مجردشون هستن که ارثیشون هم همین خونست 

قضیه ی فوت پدر مادرشون قلب هر آدمیو ریش ریش میکنه

کار به این خانواده ندارماااا ما تو یه خونه دوطبقه بودیم.من و صاحبخونه.خواستن خونه نما کنن.شوهرم نبو ...

اگه من بودم همون روز از خونشون میرفتم 

برا همین اومدم اینجا موضوعو بگم که فردا چه تصمیمی بگیرم تهمت نباشه کسی ازم پیش خدا گله نبره