2777
2789

ما مستاجریم،خونه دوبلکسه 

یه واحد دیگه که میشه زیرزمین خونه و درش تو کوچه باز میشه هم پیشمونه،یعنی یه ساختمون با در جدا هستیم،

ما سه ساله اینجاییم،و اون واحد مستاجراش هی عوض میشن یکی از یکی دیگه بدتر و بی ملاحظه تر 

اینم بگم صاب خونه و خانومشون همزمان توی تصادف فوت شدن و سه پسر سه قلو دارن ک الان حدودا پنج سالشون شده 

حالا دختر خانم همسایه ی پایینی حدود پنج شیش ماهی ازدواج کرده و ۱۸ سالشه الان بارداره،زنگ زد به من که شما زنگ زدین برادرای صاب خونه؟؟ک بیرونشون کنن مثل اینکه 

منم از همه جا بی خبر بودم و گفتم خیر من مشکلی داشتم باهاتون میدونی که یا تماس میگیرم یا میام جلو درتون 

گفتش که پس کار همسایه هاست،بابام واماش رو نداده و طلبکاراش و ضامناش مٱمور آوردن،منم بهش اطمینان دادم که ما اطلاعی نداریم چون معمولا یا بیرونیم یا هم توی خونه از کوچه بی خبریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همسایه ی روبرویی با تماس اتفاقات رو جویا شدم که گفتن بله پدر و برادر ایشون مثل اینکه سارق هستن و کل کوچه شده ۱۱۰ و تمامی هم محله ها جلوی در بودن دیروز و همگی با قیم های اون سه قلوهای مرحوم صاب خونه تماس گرفتن و مشکل این مستاجر رو گفتن 

منم زدم بر سر خود ک ای وای حالا چگونه منزل را تنها گذارم 😅

چقدر دزد موتور کولر زیاد شده...

ماهم ی شب ساعت ۴ صبح صدا تق تق اروم میامد رو پشت بام تا شوهرم بیدار کردم اروم گفت داره کولر باز میکنن موتر کولر زد روشن نشد. اروم رفت پشت بام درب ک باز کرد فرار کرد موتر رو باز گذاشته بود. از ارتفاع ۳ متری پرید پایین رفت جالبه کیسه ابزارشم کامل جا گذاشت  

خدایاشکرت❤💙💛💜

از اونجایی که دیشب مادر و برادرم مهمونم بودن و شب مونده بودن ،صبح زود مامانم گفت همسایتون تا صب ساعت شش بیدار بودن و همینطور تاپ و تروپ بلند بوده

اتاق خواب ما بالاست و ما نشنیدیم البته

مامانم گفت که چرا اینقدر بوی سیگار میومد مگه از خونه ی پایینی با شما دریچه یا راهی هست؟

ما هیچکدوم سیگاری نیستیم و از اونجایی که در اطلاع بودیم همسایه بله معتاد و بشدت سیگاری هم هست و بوی سیگار خیلی تند وبدی دارن همیشه 

تا اونجا ذهنم نه ب چیزی میرفت ن تهمتی نه حتی فکر کوچک یا کوچکتری 

تا اینکه به آقای شوهر گفتم که موضوع تماس دیشب دختر خانوم همسایه از قضا اینگونه بود 

و همانا آقای شوهر گفت وای کولرهای خودمون و صاب خونه الان دیگه نیستن حتما چون مستاجر پایینی حیاط خلوت کوچیکی داره که راهش میره به پشت بوم ما 

چقدر دزد موتور کولر زیاد شده... ماهم ی شب ساعت ۴ صبح صدا تق تق اروم میامد رو پشت بام تا شوهرم بیدار ...

شوهرم میگفت طول میکشه موتور کولر رو باز کنن،پس حتما چون میدونست کی هستیم یا ن اومده 

هیچی دیگه دلم براتون بگه 

شوهر از روی دیوار حیاط خودشو بزووور کشید بالا رفت رو بوم با نور گوشی البته 

و برگشت و مایوس دست به گریبان نشست 

گفتم چی شده 

گفت موتور کولر صاب خونه نبود ولی مال خودمون چون مثل این میمونه بره یه طبقه بالاتر نتونسته ببره 

منم جریان بوی سیگار و صدای تاپ و تروپی مامان رو شنیده بود و این موضوع و آن موضوع و آن یکی موضوع که به ما شک داشتن گزارششون رو دادیم 

میگم شاید به احتما ۵۹ درصد خواسته تلافی کنه دیشب اومده و همانا ....

الان به نظرتون ما باید چیکار کنیم؟؟

چون خودمون باید بگیریم موتور رو برای خونه 

حتما حتما و حتما و مال یتیم هست همچنین 

شکایت کنیم بیان صورت جلسه کنن؟؟

اره. تازه ی صدا تق تق هم میده ولی ا وم

شانس باهاتون یار بوده ک بیدار بودن 

چندسال پیش ساعت سه شب داشتم م،ا،هواره میدیدم یهو انتنش پرید و صدای آهن اومد 

پریدم شوهرو بیدار کردم دووید تو کوچه به سارقان د،،یش رسید 😅