2777
2789
عنوان

از عروسی برگشتم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 36 پست
منم۹۵تا هستم  افتضاح شدم با قد۱۶۳ من نمیتونم بهش حتی فکر کنم چون نه پولش رو دارم هم اینکه میت ...

من قدم ۱۶۰الان ۹۶کیلوام منم پولشو ندارم ولی میتونم وام بگیرم عمل کنم اما از عوارض بعدش میترسم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
بله من خودم چاقی رو دوست ندارم حتی اگه همه ادما بگن واقی خوبه من خودم بخاطر خودم دوس ندارم ولی اراده ...

چرا دارین همین الانش ۲ونیم کم کردین دیگه 

یا برنامه هم هست lose weight  ورزش های باشگاهی رو میده ده دقیقه هم نمیشه بعد ورزش برای هر قسمت از بدن هم بخوای میده مثلا بزنی ورزش برای کاهش چربی ران

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قدم ۱۶۰الان ۹۶کیلوام منم پولشو ندارم ولی میتونم وام بگیرم عمل کنم اما از عوارض بعدش میترسم

می‌دونی مشکل اینجاست اگه با همین سبک بخواهیم جلو بریم اسلیو معده هم کنیم بعد یه مدت به همون شکلی که بودیم برمیگردیم 

می‌دونی مشکل اینجاست اگه با همین سبک بخواهیم جلو بریم اسلیو معده هم کنیم بعد یه مدت به همون شکلی که ...

من الان بزور چشمام بازه فردا باهم‌حرف بزنیم باهم رژیم بگیریم؟؟

چرا دارین همین الانش ۲ونیم کم کردین دیگه  یا برنامه هم هست lose weight  ورزش های باشگاهی ...

کاش واقعا بتونم