2777
2789
عنوان

از عروسی برگشتم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 36 پست

اتفاقا مثل راپنی ها از ایرادی که بهت گرفتن پلی برای موفقیت خودت بساز

اول به خاطر سلامتی 

دوم برگشتن به حالت قبلت

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
اینکه با اون لحن بیان بهت بگن بیشعوریه تمامه مثلا یارویی که چاق شده یا لاغر شده خودش اینو نمیدونه؟چه ...

نمیدونم....اما من از هیشکی ناراحت نیستم فقط از خودم ناراحتم

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا مثل راپنی ها از ایرادی که بهت گرفتن پلی برای موفقیت خودت بساز اول به خاطر سلامتی  دوم ...

بارها خواستم و‌نشد نمبتونم😭😭😭😭چندروز رژیم میگیرم خسته میشم رها میکنم

نمیدونم....اما من از هیشکی ناراحت نیستم فقط از خودم ناراحتم

ناراحتی ندارع که.هر چیزی راه حل داره اگه داری اذیت میشی یه رژیم تخصصی زیر نظر پزشک تغذیه بگیر

یا اگه شرایطشو داری باشگاه برو

بیا باهم لاغر کنیم 🥲🥲

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
بارها خواستم و‌نشد نمبتونم😭😭😭😭چندروز رژیم میگیرم خسته میشم رها میکنم

پس امضات چی میگه 

تو میتونی

همت کن ،ارادتو قوی کن ، موفق میشی♥️

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
نه افسرده نیستم اتفاقا آدم شادی هستم ولی اضافه وزنم و حرفای ی بقیه باعث شد اونقد که بایدلذت برده باش ...

از حسودی بهت اینطوری گفتند عزیزم فک کردی دلشون بحال تو سوخته در مورد وضعیت سلامتی تو اظهار نظر کنند ؟؟نه دیدند خوشگل و خوش لباس و شیک شدی پاره شدند .....عذر 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ی انگیزه بزرگ میشه برات ک کم کنی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

عزیزم مطمعن باش میتونی وزنتو کم کنی تو قوی هستی من داداشم ۱۱۰ کیلو بود تو جتدماه رفت باشگاه و رژیم گرفت رسید به ۸۰ فقط بخاطر دختری که دوست داشت انگیزه گرفت.

مادرمم ۱۲۰ بود و رسوند به ۷۵ ۸۰ قیافشم تغییر کرد هر دوشون انگیزه داشتن و قوی موندن اما حتی اگه با اضافه وزنت مشکلی نداری بازم تو کامل و بی نقصی قرار نیست همه باربی باشن اینا صرفا بخاطر این گفتم چون تصمیم داشتی وزن کم کنی❤ 

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
اسی بیا به داد همدیگه برسیم 😓😓من خیلی هستم ولی خیلی بی اراده هستم  هر شب با گریه می‌خوابم بق ...

چندکیلویی؟؟من جدیدا به اسلیو معده فکر میکنم اما میترسم

عزیزم مطمعن باش میتونی وزنتو کم کنی تو قوی هستی من داداشم ۱۱۰ کیلو بود تو جتدماه رفت باشگاه و رژیم گ ...

بله من خودم چاقی رو دوست ندارم حتی اگه همه ادما بگن واقی خوبه من خودم بخاطر خودم دوس ندارم ولی اراده ندارم