پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
بهترین اریشگاه رفتم و از میکاپم هم خیلی راضی بودم یه میکاپ ساده بود ودر عین حال خیلیی هم تغیرم داد و زیبا شدم اما بخاطر اندامم حس میکنم این زیبایی دیده نشد چندنفر که یه مدت ندیدنم همش میگفتن وای بخدا نشناختیم که تویی چیکار کردی با خودت چقد چااااااق شدی
هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
بهترین اریشگاه رفتم و از میکاپم هم خیلی راضی بودم یه میکاپ ساده بود ودر عین حال خیلیی هم تغیرم ...
مهم نباشه برات همیشه اینجور ادما هستن که نقشه اینه رو بازی کنن چرا چاق شدی جرا لاغر شدی چرا جوش زدی چرا ال شدی چرا بل شدی واسه هممون پیش اومده
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
خوب حق دارن من تواین یکی دوسل حدود 20کیلو اضافه وزن آوردم تعجب کردن اونایی که ندیده بودنم
اینکه با اون لحن بیان بهت بگن بیشعوریه تمامه مثلا یارویی که چاق شده یا لاغر شده خودش اینو نمیدونه؟چه دلیلی داره بیاد با اون طرز استفاده از جمله به یه نفر اینجوری بگع؟