2777
2789
عنوان

از عروسی برگشتم ولی

1010 بازدید | 36 پست

بجای خوشحالی انگار جدا از خستگی یه کوه غم رو قلبم گذاشتن

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

چرا

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افسرده ای

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

بهترین اریشگاه رفتم و از میکاپم هم خیلی راضی بودم یه میکاپ ساده  بود ودر عین حال خیلیی هم تغیرم داد و زیبا شدم اما بخاطر اندامم حس میکنم این زیبایی دیده نشد چندنفر که یه مدت ندیدنم همش میگفتن وای بخدا نشناختیم که تویی چیکار کردی با خودت چقد چااااااق شدی

افسرده ای

نه افسرده نیستم اتفاقا آدم شادی هستم ولی اضافه وزنم و حرفای ی بقیه باعث شد اونقد که بایدلذت برده باشم از عروسی خواهرشوهرم ناراحت شدم

برن بمیرن اینجور ادما

خوب حق دارن من تواین یکی دوسل حدود 20کیلو اضافه وزن آوردم تعجب کردن اونایی که ندیده بودنم

بهترین اریشگاه رفتم و از میکاپم هم خیلی راضی بودم یه میکاپ ساده  بود ودر عین حال خیلیی هم تغیرم ...

مهم نباشه برات همیشه اینجور ادما هستن که نقشه اینه رو بازی کنن چرا چاق شدی جرا لاغر شدی چرا جوش زدی چرا ال شدی چرا بل شدی واسه هممون پیش اومده

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
مهم نباشه برات همیشه اینجور ادما هستن که نقشه اینه رو بازی کنن چرا چاق شدی جرا لاغر شدی چرا جوش زدی ...

من از بقیه ناراحت نیستم از خودم ناراحتم که چرا این همه چاق شدم و نمیتونم وزنمو کم کنم

خوب حق دارن من تواین یکی دوسل حدود 20کیلو اضافه وزن آوردم تعجب کردن اونایی که ندیده بودنم

اینکه با اون لحن بیان بهت بگن بیشعوریه تمامه مثلا یارویی که چاق شده یا لاغر شده خودش اینو نمیدونه؟چه دلیلی داره بیاد با اون طرز استفاده از جمله به یه نفر اینجوری بگع؟