2777
2789
عنوان

بچه ها رفتیم تجریش خو

1413 بازدید | 44 پست

جاتون خالی رفتیم رستوران بعد جوج و کباب سفارش دادیم تو رستوران سنتی وسط بازار تجریش طرف گفت ۳۲۰ میشه ما کارت و دادیم دیگه نگا نکردیم به رسید و اس ام اس دیشب چون کلی بیرون بودیم خستخ شدیم خوابیدیم الان حساب کتاب کردیم چقد خرج گردش شده دیدیم عه طرف به جا ۳۲۰  هزار ۱۲۰ تومن کشیده   حالا چی میشه تکلیف چی بید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم ببر

وَ چنین گفت امیرالمومنین علی علیه السلام...💚روزگار، بدن ها را کهنه و آرزوها را نو مى سازد،مرگ را نزديک و خواسته ها را دور مى کند.کسی که (تلاش کند و) به مواهب دنيا برسد خسته مى شودکسى که به آن نرسد رنج مى برد... :) نه بشر توانمت خواند... نه خدا توانمت گفت... یا علی و یا علی و یاعلی💚 با افتخار شیعه مرتضی علی😎✌️ بر سر تخت سلیمان حک کنید،شاه بودن مختص شخص شخیص حیدر است💚 لعنت الله علی قوم الظالمین.... صلوات برای ظهور فراموشت نشه دوستم🍃

اگه از کارکنان بوده که برنگردونید بدبخت میشه باید از جیب خودش بده ببرید آروم به خودش بگید بکشه 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎