2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقد از قیافه هاتون بدتون میاد ؟ همش کارای پر ریسک میکنید  تزریق فیلر چربی بوتاکس. اخرشم قشنگتر نمیشید. مصنوعی میشید. 

چتونه بابا. 

خدایا شکرت من راضی ام از خودم. 

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!

ببین عزیزم من دیدم چند نفر از خانواده و فامیلم زدن چربی، اونایی که کم زدن طبیعی و خوبه اونایی که زیاد زدن و صورتشون خیلی تپل شده چشماشون ریز شده و زیرش پف داره که قشنگ نیست! ولی چندساله مرتب ترمیم میکنند. بار اول معمولا قرینه نمیشه صورت و احتیاج به ترمیم داره

دو ساله زدیم منو خواهرم، عوارضی نداشت

سلام گلی

میشه بگید بعد برداشت چربی جاش روی رون پا باقی میمونه یا نه؟ 🙏🏼

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
عزیزم من دیروز انجام دادم،برای دومین بار البته سه ماه پیش انجام دادم و دیروزم به عنوان تمدید چربی ر ...

سلام گلی

میشه بگید بعد برداشت چربی جاش روی رون پا باقی میمونه یا نه؟ 🙏🏼

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

اینجا اکثرا چربی میزنن بخاطر ماندگاریش

خداروشکر ندیدم کسی عفونت گرفته یا عارضه ای داشته

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
دو ساله زدیم منو خواهرم، عوارضی نداشت

چقدر شد،؟ 

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
ببین عزیزم من دیدم چند نفر از خانواده و فامیلم زدن چربی، اونایی که کم زدن طبیعی و خوبه اونایی که زیا ...

بخدا من اینو تو فامیلا دیدم یکی چربی تزریق کرد صورتش بعد اون سرطان گرفته