2777
2789
مادر زنننننننننن
از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
کاربر اصغر سگ سیبیل و بهشهر جون ننتون یه دقه بیاید
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنم خیلی بد دله خسته شدم از دستش همش میگه با دوست دخترات کات کن وگرنه طلاقت میدم چیکار کنم داداشا؟؟؟
دوستان عزیزی که لطف دارن و حال نی نی رو میپرسن،بنیامین عزیز بهترین جای ممکنه: تو بغل صاحبش،مالکش،خالقش....
چیکار کنم که سرطان پروتسات نگیرم
¤ مشاوره و فروش محصولات آرایشی و بهداشتی کاملاً گیاهیِ اوریفلیم، ساخت کشور سوئد ¤ دوستان عزیزم، جهت مشاهدۂ محصولات و سفارش، به این کانال در ت ل گ رام بپیوندید: https://t elegram.me/meandoriflame دوستان برای باز شدن لینک، لطفاً فاصلۂ بین حروف t و e رو بردارید
همسرم با مردان دیگر چت میکند (تقلید از تبلیغات بالای نی نی سایت!)
لی لی لی لی حوضک 🙃 *** جوجو اومد آب بخوره افتاد تو حوضک 🌊🐥 *** این میگه بریم دزدی 😈 *** این میگه چی چی بدزدیم؟ 🤔 *** این میگه طشت طلای پادشاه رو! 🤴🏻 *** این میگه جواب خدا رو کی میده؟ 🙈🙊🙉 *** این میگه من من کله گنده 🙋🏻😎
کی تونسته سیکس پکو ردیف کنه واسه من بالا نمیاد
لی لی لی لی حوضک 🙃 *** جوجو اومد آب بخوره افتاد تو حوضک 🌊🐥 *** این میگه بریم دزدی 😈 *** این میگه چی چی بدزدیم؟ 🤔 *** این میگه طشت طلای پادشاه رو! 🤴🏻 *** این میگه جواب خدا رو کی میده؟ 🙈🙊🙉 *** این میگه من من کله گنده 🙋🏻😎