2777
2789
عنوان

معلم های مهربون یه لحظه بیایید ....

155 بازدید | 7 پست

من فردا کلاس زبان دارم اولین جلسه هست خیلی استرس دارم ،نمیدونم با بچه ها (رنج سنی بچه بین ۹تا۱۱سال)باید چجوری رفتار کنم که معلم خوبی باشم ....؟

میشه راهنماییم کنید لطفاً 💗😃

🎀

اولش اصلا بهشون رو نده ک سوار سرت میشن 

ی کم  جذبه نشون بده(کلی) و بعد تک تک باهاشون تعامل دوستانه با لبخند داشته باش 

بعد ک بیشتر شناختیشون دیگ قلق میاد دستت 

کورد نیستم :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول یه آهنگ بزار خودت هم باهاش بخون بچه ها انگیزه بگیرن بعد متنشو بنویس و براشون معنی کن و بگو تا آخر  ترم قراره اینو با هم حفظ کنیم

بعدش هم درستو بده دیگ 

هر وقتی هم یه کوچولو شوخی کن که حالشون خوب شه

یادت نره وقتی تو از کارت لذت ببری اونو به بهترین شکل انجام میدی و همین حس خوب و بچه ها هم میدی

پس اول از همه بزار حال خودت خوب باشه 

سلام گلم.اول ببین خودت چه شخصیتی داری؟ مثلا من دوست دارم با بچه ها دوست باشم تا رابطه استاد و شاگردی و با هم شوخی میکنیم و جو کلاسم گرم و صمیمیه. ولی تیچرهای دیگه رابطه جدی دارن با شاگرداشون. ولی خب به نظر من باید با بچه ها دوست باشی تا بتونی بهشون خوب درس بدی و خوب یادبگیرن و علاقه مند به ادامه دادن بشن. 

اینم که الان استرس داری کاملاااا طبیعیه. فردا بعد کلاس میگی عه همین بود؟ 😁با آرزوی موفقیت 😘

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
اول یه آهنگ بزار خودت هم باهاش بخون بچه ها انگیزه بگیرن بعد متنشو بنویس و براشون معنی کن و بگو تا آخ ...

اگه جلسه اوله قوانین کلاس و زنگ تفریح و مشق ها و نمره ها و تاخیر و تشویق و اینا رو بگو البته به فارسی چون بچه ها کوچیکن هنو