نمیدونم از کجا شروع کنم و چی بگم اما دلم خیلی گرفته بیست سالمه ولی اندازه هزار سال توی دلم غم دارم من و همسرم عاشق همدیگه شدیم و با مخالفت شدید خونواده من ازدواج کردیم پدرم و مادرم حتی تا موقع عقد امید داشتن که من برگردم ولی خب من عاشق بودم و هیچی رو نمیدیدم چند ماه دیگه پنجمین سالیه که باهم ازدواج کردیم ولی اندازه یه دنیا غم دارم همسری که بیش از حد دوسش داشتم بهش اعتماد داشتم بهم خیانت کرد وقتی فهمیدم قلبم هزاااااار تیکه شد رفتم رو پشت بوم خونمون تا خودمو بندازم اما همسرم جلومو گرفت مرگ موش خریدم حل کردم خواستم بخورم دلم به حال دختر کوچولوم و مامانم سوخت ..
تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
به جهنم توچراازجون خودت بگذری کیف دنیاروکن بیخیال اون هیچ وقت شوهرتواینقد دوست نداشته باش اینکاراشتباه محض همه مردابلخره یجا لیزمیخورن بیخیال تمرکزتوبزارروخودت فقط خودت برای خوشحالیت بجنگ ابن دنیابه یه ثانیا بنده توچه میدونی فرداصبح زلزله نیمدومردی البته دورازجون اما به این فکرکن که فردامیمیری چرا غم بریزی تودلت چرا زندگیتوزهرکنی بیخیال بابا
هرچی که ناراحتت میکنه بنویس بهش بده بخونه من اینکارو کردم خوب بود.
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥
نه تگمنکن اعصابم خورد میشه از دستت چهار تا فحشت میدم که نری هی التماس
🥲🖤ایندفعه اون اومد من نرفتم :) حالا بیا...
روحه من چند وقتیهمرده..💔 دختر آرمی :)💜، در حال خوندن زبان کره ای✨🇰🇷 وکیل آینده⚖️، کیدرامری که عاشق گل شیطان و زیبایی حقیقیه 🌈اولین باری که دیدمت فک نمیکردم قراره اینجوری دوست داشته باشم اما تو منو رها کردی تو اوج دلتنگی تو اوج دوس داشتن شاید ندونی ولی تو همیشه جزو بهترین های قلبم بودی و هیشکی هیچ جوره نتونست جاتو بگیره با تموم بدیات بازم من پشت تو بودم اما تو اینو ندیدی نفهمیدی رفتی و با سیلی از خاطرات تنهام گذاشتی و دوباره برگشتی؟ برگشتی که چیو درست کنی؟! برگشتی که دوباره یادم بیاد چی به سر قلبم اومد قلبمو انگار یه چند صد نفری با هم زیر دست و پا لهش کردن اینجوری نبودا قلبم.. تو اینجوریش کردی تویی که گفتی هیچ وقت منو رها نمیکنی غمش خیلی زیاده ها ولی تو نمیفهمی :) قلب من تازه داشت حس عاشق شدن تجربه میکرد تازه داشت میفهمید عشق یعنی چی ولی تو خرابش کردی هیچ وقت تو هیچ زمانی یادم نمیره کاری که تو با من کردی کافر با من نکرد میدونم زمانی میرسه که توام مثل من این حس و حال بهت دست میده اما دیگ خیلی دیره اون روز دیگ من نیستم و میتونی با خیال راحت بری دریغ از اینکه چقد دوست داشتم و تو هیچ وقت اینو نفهمیدی و اما من موندم و افکار بی پایان فهمیده نشده و یه افسردگی و حس اضافی بودن و پوچی که تو دادی بهم..❤🩹🙂
اره بهش فرصت دادم خیلی بهم قول برای اینکه حالم خوب شه داره هر کاری میکنه اما خوب یه غمی رو دلمه&nbs ...
عزیزم منم مثل تو زود ازدواج کردم و خودم انتخابش کرزم برا من دوران نامزدی خیانت کرد ولی از بس دوستش داشتم بخشیدم بااینکه نتونستم اون کارشو فراموش کنم واقعا سخته ولی مطمعنم دیگه خطا نمیکنه ب انید خدا شوهرتوهم دیگه خطا نمیکنه
بعد از اون شب مشاوره من حالم خیلی خیلی بهتر شد تا یک هفته اما دوروزه دوباره یه غمی روی دلم نشسته مدا ...
ببین وقتی شوهرت هنوز بهت توجه داره وقتی دنبال دختره رفته تا برات بجنگه حتما زندگیش براش مهم بوده اگر نبود خیلی پنهانی کار خودش و ادامه میداد ضایع بازی هم در نمی اورد
هر انسانی جایزالخطاست...قبل از اینکه شما بفهمی شوهرت خودش اشتباهشو فهمیده...بعضیا زود وسوسه میشن....به زندگیتون فرصت بده ...رو خودت کار کن و غم رو از دلت دور کن و به حرف روانشناستم گوش بده