2777
2789
عنوان

گل مژه ست یعنی ؟

93 بازدید | 4 پست

من پلک پایین کوچه چشمم اول به تورم خیلی کوچیک داشت که اصلا به چشم نمیومد 

یه هفته همون طور بود بعد ورمش بیشتر شد جوری که کاملا از دور هم مشخصه.... فردا میشه ۲ هفته.... کلا هم هیچ دردی نداره ، میترسم برم دکتر 

عزیزم شاید شالازیون باشه یه کم با گل مژه فرق داره شایدم عفونتی چیزی باشه خدایی نکرده چون گل مژه خود به خود اصولا خوب میشه برو دکتر دارو میده راحت میشی

همیشه یادت باشه پشت هر تاپیک یک انسان نشسته. یه زمانی از چیزی خوشت نمیاد با تاپیکی حال نمیکنی و... . بهترین کاری که میتونی بکنی رد شی و بهش فکر نکنی. اگر میخای انتقاد کنی باید این کارو درست انجام بدی. این که راحت به حال طرف گند بزنی نشونه ی قدرت تو نیست و ضعف تورو میرسونه. اگرم به نظرت دغدغه ی کسی مسخره س بهترین کاری که میتونی در حقش بکنی اینه که این جمله رو واسش ننویسی و نظرتو واسه خودت نگه داری شاید این دغدغه واسه اون فرد در اون لحظه بولد باشه ولی تو  با این جمله بیشتر آزارش میدی😑خلاصه نمک نپاشیم به زخم هم دیگه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون دکتر برم تا عید خوب میشم ؟😔

آره بابااا خوب میشی چیز خاصی نیست ولی چون خود به خود خوب نشده باید یه معاینه بشی تا با دارو زودی خوب شی

همیشه یادت باشه پشت هر تاپیک یک انسان نشسته. یه زمانی از چیزی خوشت نمیاد با تاپیکی حال نمیکنی و... . بهترین کاری که میتونی بکنی رد شی و بهش فکر نکنی. اگر میخای انتقاد کنی باید این کارو درست انجام بدی. این که راحت به حال طرف گند بزنی نشونه ی قدرت تو نیست و ضعف تورو میرسونه. اگرم به نظرت دغدغه ی کسی مسخره س بهترین کاری که میتونی در حقش بکنی اینه که این جمله رو واسش ننویسی و نظرتو واسه خودت نگه داری شاید این دغدغه واسه اون فرد در اون لحظه بولد باشه ولی تو  با این جمله بیشتر آزارش میدی😑خلاصه نمک نپاشیم به زخم هم دیگه...