در حالیکه نرخ تورم رکوردهای تاریخی میزند و بعضا اعلام کردن سود بانکی بالا رفته در کمال نا باوری و بدون اعلام قبلی نرخ سود ماه شمار یا همان کوتاه مدت رو از ده درصد به پنج درصد سالیانه کاهش دادن 😢
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
23 درصد یکساله هست بعد یه ماه هم میشه برداشت کرد اصل پول رو
اخه من مغازه دارم کارت خوانم به حساب وصله گاهی مجبورم خرید کنم نمیتونم یکساله بزارم قبلا روز شمار بود الان هم ماه شمار هر روز بدتر میشه
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
23 درصد یکساله هست بعد یه ماه هم میشه برداشت کرد اصل پول رو
تازه من امروز بانک بودم گفت سالیانه بیشتر از بیست درصد وجود نداره